Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır Bisiklet Festivali'ne ne oldu?

ykaya

Aktif Üye
Tepki
275
Arkadaşlar bir ara böyle bir festival yapılıyordu ama ses çıkmaz oldu. Zannedersem Dahon öncülüğünde yapılmıştı. Katlanır bisiklet kullanıcı sayısında ciddi bir artış görüyorum. Böyle bir festival çok hoş olurdu bence. Bir bilgisi,duyumu ya da projesi olan arkadaş varsa ve bizimle paylaşırsa çok sevinirim. Varsa katılmayı ve tanışmayı da çok isterim.

• Beğen
Tepkiler: fatihy
Scudo
@ykaya "katlagel" adlı festival. Muğla'da yapılıyor. Serkan Taşdelen üstleniyordu organizasyonu. Son durumda ne oldu bilmiyorum. Sadece katlanır bisikletler gelebiliyordu.

ben ve çevremde yaklaşık 5 kişi katlanır kullanıyor bu sayı turlarımızda yükseliyor biz festival edasında katlanır sürüyoruz :)

@iogee Evet ondan haberim oldu ama devamı gelmedi herhalde.
@fatihy valla bizde de sayı arttı ama şöyle 100 kişi olsak çadır kurup gece bisikletleri de katlayıp çadıra koysak fena mı olurdu?

@ykaya 100 kişiye gerek yok bi organize olup 10 kişi 20 kişi bile olsa ilk etapta görülerek sayı artar :) katılımlar çoğalır

• Beğen
Tepkiler: ykaya
@fatihy
Aslında bir güzargah belirleyip ortak bir noktada buluşarak turlayabiliriz. İllaki bir festival organizasyonu olmasına gerek yok. Güzargah teklifi olan arkadaşlar varsa degerlendirebiliriz hep birlikte. @alterno1903 @fatihy @iogee

Pendik Feribot İskelesi-->Cadde Bostan Beltur benim sık yaptığım rota.

• Beğen
@mehmetpala
Benim rotadan kastım birkaç gün çadırlı yapabileceğimiz bir tur şeklinde olmasıydı. Ben Hatay'dayım çünkü.

mayıs başı veya sonu gibi Burdur/Salda Gölü kamp planımız var tarih netleştiğinde tam bilgi verebilirim. İstanbul içinde de kamp yapılabilecek yerler var.

• Beğen
Bende ankaradayım Festival veya herkesin katılacağı organizasyon olursa katılmaya çalışırım.

• Beğen
Geri