mavibisiklet3
Üye
- Tepki
- 631
- İsim
- Secda
- Başlangıç
- 1998—99
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
3x7 sistem yerine 2x8 daha mantıklı, Carraro 116'yı bütçeyi çok zorlamıyosa düşünebilirsiniz.Yazdıklarımı tam güncellerken siz mesaj atmışsınız Birkaç maddeyi güncelledim ve bir model daha ekledim.
Sizin tavsiyeniz var mı?
Bizde eşime daha pratık olsun diye katlanır almıştık,şehir bisikletine göre ağırlık olarak çok olumlu yönü olmadı ama asansöre koyma,aracın arkasına katlayıp istediği yerde açıp kullanması açısından pratik oldu,birde görüntü olarak sempatik olması kendisini bisiklet kulllanmaya teşvik etti diye düşünüyorum.Carraro sportive 220 bisikletim hem ağır geliyor hemde taşıma konusunda çok yer kaplıyor (işyeri, asansör, ev içerisinde salonda). Şehir içi kullanımda daha rahat konfor sağlayabileceğim katlanır bisiklet almak doğru olur mu?
Olumsuz yanları var mıdır?
saolun Mosso marine 2.0@seko35.50 Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah, hangi bisikleti aldınız?
@telmessos1986 24 jant katlanırı bagaja sığdırmak için arka koltukların en azından bi bölümünü yatırmak gerekir.
Dahon kullanmadım ama, Dahon ve Tern katlanır bisiklet konusunda en tecrübeli markalar. Kullanan arkadaşlar daha iyi bilgi verecektir.Peki, Dahon Vitesse D8 için düşünceniz nedir?
Herkese selamlar. Bu başlık altında son 5 sayfada yazılanları okudum ama karar veremedim. Şimdi ben de siz tecrübeli arkadaşlardan katlanır bisiklet konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
Öncelikle hem kendimden hem de kafamdaki katlanır bisiklet modelinden bahsedeyim ve bunları madde madde yazayım.
1) 38 yaşındayım. 1,76 boyundayım ve 82 kiloyum. Fethiye'de yaşıyorum. Otomobilim ise 2014 model Renault Clio IV HB.
2) Katlanır bisikleti Fethiye sahil bandındaki bisiklet yolunda spor yapmak ve birkaç fazla kilomdan kurtulmak için almayı düşünüyorum. Fakat nadiren de olsa yeri geldiğinde rampa yukarı çıkma durumlarım olabilir. Ancak genelde düz yolda / bisiklet yolunda kullanacağım.
3) Alacak olduğum bisiklet, arabama rahatça sığsın istiyorum.
4) Alacak olduğum bisiklet, kurması ve katlaması kolay olsun istiyorum.
5) Bütçem maksimum 18000 TL. (Daha düşük fiyata olursa harika olur )
6) Şimdilik kafama yatan ürünler şunlar:
- Salcano Slcn F400 Hd 24 Jant, 8 Vites, Hidrolik Fren Katlanır Bisiklet
- Carraro Flexi 121 HD 21 V
Siz yukarıdaki ürünler hakkında ne düşünüyorsunuz? Elbette sizden de yukarıda yazdıklarım doğrultusunda başka tavsiyeler bekliyorum Teşekkürler.
180kg insan için hangi katlanır bisiklet tavsiye edersiniz elektriklide olabilir.
İlla katlanır olsun diyorsanız asviva markayı inceleyin sağlam bi kadro yapısı var, elektrik destekli olması eklemlerinize yük bindirmemeniz için önemli.180 kg için katlanırı bırakın normal bisiklet dahi bazı modelleri taşıyabilir çoğu bisikletin maksimum taşıma kapasitesi 120 kg civarındadır.