Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@elifcelen dahonun bi yan sanayi ürünü vardı fiyatı uygun.. Arkadaşım kullanıyor ben de bindim güzel de.. Bi araştırayım adı neydi

Dahon Biceco b7
Geçtiğimiz yaz 650₺ gibi bi fiyatı vardı

Scudo
Arkadaşlar katlanır bisiklet almak istiyorum maksimum 600 lira bütçem var. Bu fiyata vitesli bisiklet bulabilir miyim? B-fold'un uygun fiyatlı ürünü var ama maalesef tek vitesli. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

@neseliol Tern markasına bir bakın derim, 600 lira bandında ikinci el katlanır bisiklet alabilirsiniz. İyice araştırın mutlaka önüne seçenek gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: neseliol
En son bisikleti sanırım 15 yaşında sürmüştüm. Şimdi 40'a merdiven dayadım. Ankara Dikmen (Sırf yokuş) semtinde oturuyorum. İşyerim ise aşağılarda. Alacağım bisiklet ilk bisiklet ilk olacak uzun zmandan sonra. Bisiklet sürmeyi unuttum mu onu bile bilmiyorum. Goccia City Zero aklıma yattı ama tekerlerinin ufak olması filan sorun yaratır mı? Elektrikli istememin nedeni dizlerimde kıkırdak zedelenmesi var yokuş yukarı çok zorlamak istemiyorum. Doktor zayıfla yeterki hangi sporu istersen yap dedi. Şu an 96 kiloyum. Ne dersiniz genel olarak yazdıklarım için? Benim için bu bisikleti almak mantıklı mı sizce ne dersiniz?

@semihus abi merhaba.

Dikmen caddesi inişte frenler , çıkışta dişli oranları ile sizi üzebilir.

elektrikli bisiklette çıkışta ne kadar destek veriyor hiç bilmiyorum. Yani pedal ile hafif destek verdiğinizde kendisi keklik pazar yerine kadar çıkabilecekse eyvallah yapamazsa almayın derim.

İnişte de v-fren olduğundan frenleri çok zorlayabilir, pabuçlar ısınıp jantı ısıtıp lastiği patlatabilir.

Hatta demo bisiklet varsa alın deneyin, bu kadar parayı bisiklete verip amacınıza ulaşamayacaksanız yazık olur.

@Halilibrahim Merhabalar. 2 gündür tüm başlıkları okumaya çalıştım. İtiş destek konusunda şikayet pek yok. PAraya kıyılabilse şahane modeller var. Katlanır olmasının avantajları var ama 22kg ağır deniliyor. Çıkabildiği hız 25km bu da bir dezavantajmış. Büyük tekerlekli elektrikli katlanır olanlar varsa onlarıda araştıracağım. Ya da normal elektrikliler tercihim olur sanırım. Birde frenlere bakmak gerekiyor değil mi öğrenmiş oldum teşekkürler.

(link)

(link)

@semihus hidrolik frenlerin bile basit olanları uzun ve sert inişlerde bir süre sonra duman atmaya başlıyor balatlalardan :) rotoru sarıdan kırmızıya vuran bir renge çeviriyor bazen.

Sadece örnek olması bağlamında o kadar para vermişken bu tarz bir freni olan bir bisiklet tercih edin bence (link)

ya da o parayı vermişken az daha ekleyip :)

(link)

ama bunlar bisiklet değil e-bisiklet ya da elektrikli motosiklet olarak geçiyor.

spor bağlamında size pek bir katkısı olmayabilir.

Karbon bir yol bisikleti alsanız size daha faydalı olabilir böyle bir bütçeniz varsa eğer.

Zamanla kondüsyon kazanırsınız inanın bana.

Almak isterseniz haber verin size uygun birşeyler bulmaya çalışırım.

@semihus eklemde problem varsa bisiklet ile baslamayin derim. İlk olarak kikirdagi ve kemige iyi gelen takviye besinler alin hatta jelibon oneriliyor. Sigir jelatini cok iyi geliyor. Dezavantaji sekerli olanlar kilo yapabilir. Sanirim tadi olmayan jelibonlar varmis doktorunuza danisin. Ayrica kilo vermek icin yapacagiz hareketler kikirdaklarinizda daha fazla soruna neden olabilir. Benim gorusum eklem bolgesindeki kas dokusunu arttirmaniz. Boylece binayi tutan kolon gibi dusunursek bacaklari icindeki demirde sorun var yani kikirdakta cozum etrafini saran bacak kaslarinda. Oturdugunuz yerden ayaginaza yuk baglayarak kaldirip indirin. Agirligi degil sureyi arttirin. Sonra zamanla agirligi. 1 ay icinde sonuc alirsiniz. Daha sonra kosma olmadan yuruyus ve duz yolda bisiklete baslayin. 3 ay icinde ciddi yol kat edersiniz kilo da verdikce. Ayrica eklem bolgesine destek olarak sarilan destek sargilarindan mutlaka alin. Yokus asagi inmekten kacinin. [emoji5]

@iogee Direk bisiklet olayına girmedim tabiki. Verilen egzersizler var onları yaptım sonra hafif gelmeye başladı ayak ağırlığı aldım 1,1,5 ve 2 kg onlarla hareketleri yaptım. 1kg olanı bir müddet gündelik yaşamda sürekli kullandım. Doktor glukozamin ve sprey önerdi ilk zamanlar düzenli kullandım ama artık kullanmıyorum. Üst diz kaslarını geliştirmeye yönelik hareketler tavsiye ediliyor. :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@semihus
Dediginiz gibi baya yol kat etmissiniz. Sizin isiniz daha zor bende kilo alip veren kisiyim ama sporu artirinca hemen veriyorum. Sizin yemenizden ciddi kismaniz lazim. Kilo verip sporu artirmaniz gerek. Allah yardimciniz olsun bi ara bende kosma isini cok arttirdim. Duzenli 15 - 21 km arasi kosunca 6 gun kikirdak alarm verdi. Sonra kosma sporunun aslinda uzun vadede cok yararli olmadigini anladim. En zararsiz 2 spor ile devam etme geregi duydum
1 bisiklet 2 yuzme. Bisiklet ile devam her zaman. Diger branslar uzun zamanda hep eklem sorunlari yaratiyor. Tabi benim gibi alt yapisi olmayanlar icin.

Merhabalar, bende dahon kullanıyorum mayıs 2015te 2015 model vybe d7 aldım fakat bazı sağlık sorunları nedeniyle kullanamıyorum. Almak isteyen olursa mesaj atabilir. En fazla 3-4 defa, yaklaşık 50-60 km binilmiştir.

Dün çektiğim fotoğraflar;

https://i.hizliresim.com/5Ml1LM.jpg
https://i.hizliresim.com/JnJyqq.jpg https://i.hizliresim.com/65VLrN.jpg

Yarın bende uzun süre aradığım visc d18 ime kavuşacağım . Alan arkadaşlara bir sorum olcaktı lastik standart fotoğraflarda gördüğümüz lastik mi ? Bir fark var mı ? Fotoğraf paylaşabilirmisiniz ? Thickslick baskılı lastik budur dimi ? @Göksun Özkirişçi

@semihus
Çok teşekkürler , yakın zamanda yeni fotoğraflar eklicem bakalım. Şu anlık deneyimim çok atak ve hızlı bir ara gaza geldim sonra kendine gel cenk dedim :) önce güvenlik

• Beğen
Tepkiler: n500
@Togursamsun istanbul sirkeci aslı bisiklet 2550tl memnun kaldım içime sinen beğendiğim modeli aldım.

@betaman selamlar, sadece taşıma çantası satılık mı?

@Cenko Güle güle keyifle kullanırsınız inşallah. Benim de uzun süre incelediğim bir modeldi Visc d18 . Ama kısmet değilmiş MU SL aldım sonradan. İnsanın kullandığı bisikletten elektrik alması önemli bana göre. Bir kere elektrik aldıktan sonra model o kadar önemli olmuyor. :)

Geri