Scudo Sports

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Kucuklerde yani 20'' lik modellerde kirilma olur mu?
Giant expresswayde gozume cok guzel gorunuyor...
Bilginiz var mi?

Scudo
20" Boardwalk D8 modelinde kırılma fotoğrafı gördüm ,oda cadenza solo gibi ince kadrolu. Expressway benimde hoşuma gitti çok bilgim yok ama fiyatına göre gayet iyi görünüyor sadece ağırlık olarak 1 kg civarı daha fazla sanırım muadil Dahon ve Tern modellerinden.

Ben Dahon 2013 modellerin gelmesini bekliyorum ama geleceğinden de pek umudum kalmadı hep nisan sonu mayıs başı mayıs sonu haziran ortası vs. ucu açık tarih veriyorlar.

Giant ExpressWay 1 aldım geçen gün henüz sadece 10 km kullandım..çok keyif aldım diyebilirim.. :)

@Barış Güney

Hayırlı olsun Barış bey güle güle kullanın. Fotoğraf ve fiyat bilgisi paylaşabilirseniz güzel olur :) birde hangi ülke malı bu ürün ?

• Beğen
Tepkiler: Barış Güney
Merhaba
Ben de Giant Expressway2 tercih ettim. Bütçenize de uyuyor gibi.
15 gündür Akatlar-Zincirlikuyu Metrobüs hattında kullanıyorum, şimdilik memnunum.

Arkadaslar kron fd500 icin yorum alabilir miyim?
Bir bisikletci tanidigim cok onerdi bu bisikleti...
Cift kat jantlar, rulmanli gobekler, altus degistiriciler vs...

@edoganer

bende kron satın almaya gittim.. fakat yakından görünce görüntüsünü ve işçiliğini pek beğenmedim..ayrıca kron alınca extra çanta,çamurluk ve bagaj da almam gerekiyordu,buda extra masraf demek..bende giant expressway 1 e yöneldim..bagaj,çamurluk,çantası ile beraber alıyorsunuz..altus aktarıcı-rulmanlı göbekler-52 dişli aynakol (kronda sanırım 46) - 8 vites - tektro fren kolları (sol fren kolunda bütünleşik küçük bir zil çok hoş duruyor ) liste fiyatı 1215 tl..nakite güzel bir indirimle alabilirsiniz.. ;)

Decathlon'dan Btwin Hoptown 5 aldım. 18 km sürdüm. Bence katlanır bisiklet ile km orantısı kondisyona bağlı diye düşünüyorum. Kondisyonunuz iyiyse km sürüşünüz artacaktır.
Dahon, Tern modellerini de araştırabilirsiniz.

Selamun Aleykum
Hem kısa hem uzun turlar yapan biri olarak ; Bianchi Magnum ( Yılların Bisikleti :) ) ile olan samimiyetimi bozup yeni bir bisiklet almak istiyorum :)
Katlanır bisiklet çok sempatik geldi ve katlanır almaya karar verdim..
bütçem 750 TL. Sağlam ömürlük bir alet istiyorum, günübirlik (100-150 km) turlar yapılabilir mi bu aletlerle?
Birde ufak çaplı araştırmalarla bütçeme uygun 2 bisiklet buldum ;
  1. Kron FD-500
  2. B'twin Hoptown 5
Veya alternatif bir öneriniz varsa değerlendirebilirim.
Hangisini önerirsiniz? Neden?

katlanır bisiklet festivali katlagelde bizzat benle tura katılan arkadaşlardan öğrendiğim kadar ile
listenize ikinci el bir dahon u eklemenizde fayda var mesela ikinci el bir eco c7 alabilirsiniz
katlanma ölçüleri ve mekanizmaları konusunda dahon bir gömlek önde
ama görsel açıdan kron fd 500 özellikle kırmızı rengi oldukça şık

Raleigh Stowaway 3 ve Stowaway 7 olarak iki modeli var. Stowaway 7 shimano 7 vites yaklaşık 750TL civarında. Benim sipariş verdiğim ve teslimini beklediğim Stowaway 3 göbekten 3 vites. 850 TL civarında. Ankara'da bir bisikletçide var googledan bulabilirsiniz.

Tern Link C7 ile ortalama 7-9 km yapıyorum günde çıkarsam gezintiye. Uzun Tur olarak ise 60 km üzeri yaptım genel olarak geri kalmadım diğer arkadaşlara göre arkadaşın dediği gibi iş bacak kaslarında ön ayna kol dişli sayısı yeterince iyi benim gördüğüm diğer bisikletlere göre fazla vites değişimi yapıyorum

İstanbul'da katlanır bisiklet çeşidi fazla, ucuza bulabileceğimiz neresi var ?

Okudugum yorumlara gore ben olsam kron fd 500 alirdim.
Onceleri cok on yargim vardi ama her kullanan memnun kaldigina gore demekki iyi bir bisiklet.

Geri