Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@tugrulboraerkil Bir daha Dahon almam her halde. Siz de Tern alın gitsin eğer daha ilgili bir firmaysa...Hatta size Fuji nin ilgisini anlatsam şaşırırsınız...

Scudo
@tugrulboraerkil Fuji, melsa bisiklet çok ilgili bir firma, katlanır bisikleti de güzel kaliteli tavsiye ederim....Tern daha ilgili ise Tern alın bence de...

Amazon sitesi göndermiyorsa, Avrupa'daki bisiklet satıcılarını araştırıp, göndermeyi kabul edecek birilerini illaki bulursunuz. Sitedeki fiyatlara genelde %19 vergi eklemiş haliyle listeliyorlar, siz alırken bu vergiyi düşüp %18 olarak gmürükte ödersiniz + 40 € civarı kargo parası.

Aslı bisiklet, ben Dahon almaya yeltendiğimde de aynı şekildeydi, eski konuları araştırabilirsiniz, aradan 3 yıl geçmesine rağmen hala aynı zihniyet devam ediyor demekki. Kimsenin keyfini beklemeyin bence, garantiyse alsın garantisinide başlarına çalsınlar.

Valla tern dururken Ben dahonun gelmesini asla beklemezdim. Sonuçta aynı seviye iki marka. Verge 20 harika bir bisiklet.

@Ömer D. Kardesim ilgi ve alakan icin cok tesekkur ederim,bildigin herhangi bir site varsa Turkiye ye shipping yapan,tavsiyelere acigim.

@Ozan k. Kardesim sen zaten benim bir cok cevapsiz soruma cevap verdin su ana kadar.Yine tekrar tekrar tesekkurler:)benim de kafama yerlesti Tern...

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@okan kilimci

Kesinlikle ben eskiden sahibiydim her yönden kalitelidir...Firma da çok ilgili Dahon gibi ilgisiz değil...

@dichter

Her bakımdan iyi vites sistemi, kadro, hafiflik, katlanan gidonun kalitesi, frenler....

@dichter Arka aktarıcıyı diyorsanız tourney değil claris...yol bisikletlerinde kullanılan sistem var...

@dichter Ona dikkat etmemişim ama vites dışında diğer açıdan kalitesi aynı....

Zaten Türkiye'de satışı yoktu 1.3'ün...

• Beğen
Tepkiler: poet
@tugrulboraerkil Google.de üzerinden sadece almanya içi ara seçeneğini seçip, modeli aratırsanız bazı sitelerde çıkıyor. Karşıma çıkan 3 tanesinin adresini aşağıda verdim, bunlara direk mail aracılığı ile Türkiye'ye gönderirmisiniz diye sorarsanız, normalde sitede gönderilmiyor gözükse bile mail ile tamam diyebiliyorlar. Visc D18 biraz nadir bulunan bir model sanırım fazla çıkmadı ama çıkana mail atın bence. Ayrıca diğer avrupa ülkelerinide yerel arama motorlarıyla tarayabilirsiniz. Son olarak Facebook'ta atıyorum almanya, ingiltere dahon yada katlanır bisiklet gruplarını aratıp burada sorarsanız size firma ismi söyleyenler olabilir.

(link)
(link)
(link)

Hiç uğraşma yurt dışı falan Tern kafana yatmış Tern al gitsin...

@osman öksüz

Kusura bakmayın ama bu mesajı okuyunca güldüm. Sizinle bir alakası yok. Dahon un ağlanacak haline gülüyorum. Mart ayından beri her ay dahon a sorduğumda bu model için tarih olarak bir sonraki ayı vermişlerdi.Nisan oldu Mayıs oldu Haziran oldu .... her sorduğumda ötelediler Haziran ayında isyan edip gidip D8 aldım ve çok memnunum. Şimdi bakıyorum da aynı hikaye devam ediyor. Açıkçası yalan söylüyorlar. Önümüzdeki ay gelecek diye inana inana 3 4 ay kadar bisikletten mahrum kaldığıma üzülüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Otto_man
@Ömer D. Inanir misin bunlarin hepsine mail gondermistim zaten.Cevap gelmedi orasi ayri:)Zahmet etmissin cok sagol

Son kararim Tern Verge P20 arkadaslar.Cok naz asik usandirdi,biktim.Kiz evi naz evi.Dahon kulaklarin cinlasin.Parayi sen yiyecegine oglun yesin.:)

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
ben de uzun süre visc 18 i beklemiştim en son sorduğumda dahon türkiye aşağıda ki gibi cevap atmıştı:

"Merhaba, İlgili model ağustos ayı başlarından itibaren bayilerimizin stoklarında olacaktır. Teşekkürler DAHON TÜRKİYE"

bu tarih yalan oldu sanırım.

daha sonra MU D8 ler stoğa girince tercihimi bu yönde kullandım. Gayet memnunum

Eger eylülde stoğa girecekse 2016 modeller beklenebilir. Hoş onları da 2017 de getirler bu hızla...

Geri