Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@cavo Başka konularda da yalan söylediklerini görüyorum kaç aydır bende muhatabım çünkü...bu nasıl kurumsal firma anlayışı sizce?
@tugrulboraerkil Doğru tercih hiç düşünme al derim...

Scudo
Allah icin Dahon guzel bisikletler yapiyor.Bisikletlerine laf eden carpilir ama Dahon Turkiye ye darbe yapmak sart bu yonetim tarzindan dolayi.

@cavo Kullanımı engellemiyor bu sorunlar fabrikasyon sorunlar kadro da bir takım acayiplikler kalite kontrol yapılmadan çıkmış izlenimi verecek şeyler, bu konu canımı yeterince sıktığı için sadece sonucu bekliyorum çok detayı anlattıkça aklıma geliyor bu kadarını söyleyeyim, benzer daha az bir sorunda fuji sorunu direk firma olarak çözmüştü. Çok şaşırtıcı bir şekilde Fuji Türkiye bizden ne yapmamızı istiyorsunuz onu yapalım dediler, gerçekten tam bir müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım ama bunun binde biri Dahon Türkiye'de yok görünüyor...

Dahon un kendisine durumu fotoğraflarla izah ettiniz mi ? Distribütörü aradan çıkarın bence. Canınızı sıkmak istemem ama sorunun ne olduğunu detaylı anlatırsanız alacak arkadaşlara yol göstermiş olursunuz. En azından almadan önce kontrol ederler.

2013'te alma sürecinde yine bu foruma yazmışım, değişen hiç bir şey yok. Bence de Tern seçmenizde fayda var aradığınız modele yakınsa.

"Geçen yıl bulduğum her yere sordum, tek yaptıkları Aslı Bisikleti arayıp sormak. Onlarda nisan gibi gelecek derler nisan biter mayıs ortası derler oda geçer, dağıtımla ilgili sorun çıktı haziran gibi gelecek vs. diye oyalar dururlar."

Dahon dan bana gelen mailler

Merhaba,
İlgili model ağustos ayının ilk haftasından itibaren yetkili bayilerimizde satışta olacaktır.
Teşekkürler

Daha önce de belirtildiği gibi modeller ağustos ayının ilk haftasından itibaren satışta olacaktır. Dahon katlanır bisikletler 2 yıl garanti kapsamındadır. Garanti süresi bitiminden sonra herhangi bir sorun yaşamanız halinde ise geniş servis ağı ve Dahon Türkiye teknik servisi hizmetinizdedir.
Teşekkürler

Merhaba Tuğrul Bey,
Konuyla ilgili tarafınız ile daha önce de iletişime geçilmiş ve modelin Türkiye pazarında ağustos ayından itibaren satışta olacağı belirtilmiştir. Tarafımızca satışa sunulmayacak bir modelin geleceği bilgisini vermek, sizi bu konuda yanıltmaya çalışmak son derece etik dışı bir davranış olacaktır. Lütfen bayilerimiz ve diğer kanalların ürün sevkiyat tarihleri ile ilgili söylemlerini dikkate almayınız. Sorunuza tekrar açıklıkla cevaben; Visc D18 Türkiye pazarında ağustos ayının ilk haftasından (içerisinde bulunduğumuz haftadan) itibaren yetkili Dahon bayilerinde satışta olacaktır.
Teşekkürler

@tugrulboraerkil Bir şeyi kesin böyle olacak gibi yazıyorlar ama nedense hiç öyle olmuyor...

Dediğimiz gibi sen Tern al gitsin...

Arkadaşlar, Salcano modifiye sevdamdan vazgeçmek zorunda kalıyorum demiştim, iyi ki vazgeçmişim...

Cuma günü Tern Verge P20 alarak katlanır bisiklette epey kademe atladım. Zaten benim istediğim çift yapraklı aynakol olan iki model vardı, biri Dahon Visc D18, diğeri de bu. Dahon burada da defalarca yazıldığı üzere ne zaman gelecek belli değil ve halihazırda yok. Ama Tern'i bizzat gidip inceledim, özellikle komponent ve malzeme kalitesi çok hoşuma gitti. Şansıma istediğim renk kombinasyonu olan turuncu-siyah da bulunca gözümü karartıp aldım.

Bugün ilk denemesi olsun diye sahilde denemesini yaptım. Yaklaşık 60 km'de sürdüm, akışını, hızlanmasını ve dengesini çok başarılı buldum. Mesela 55-11 alınca kaptırıp tempolu sürerseniz, performansı bir yol bisikletini neredeyse aratmayacak. Bunda normal bisiklettekinden daha az yorulmam da artısı. Özetle düz yolda on puanı kaptı :) Asıl merak ettiğim rampa performansı. Bugünkü turda sadece Fenerbahçe orduevinin oradaki rampa(cık) az çok fikir verdi daha zorlu rampalarda da görmek lazım gidişini. Onları da geçerse artık her yola bununla gidebileceğim demektir.

Niyeti olanlar ve geniş vites aralıklı katlanır bisiklet almak isteyenler bence bu modeli değerlendirin, beğeneceksiniz...

Dosyalar

• IMG_2464.JPG
    IMG_2464.JPG
    219,4 KB · Okunma: 63
@Kurtuluş E.
Hayırlı olsun. Çok guzel bir bisiklet. İyi gunlerde kullanın. Ağırlık ta 11 kg galiba.

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@Yusufclp Çok teşekkürler, daha iyisi sizlere inşallah...

Ağırlık evet 11 kg diyor sitesinde ama gerçekten hafif. Gerek sürüş, gerek de katladıktan sonra taşırken son derece rahat bu yüzden.

@tugrulboraerkil Çok teşekkür ederim... Vites göstergesi yok ama genelde gösterge pek kullanmadığım için farketmedim bile.

@zy76 zırhlı mıdır bilmem ama ben memnunum.... Asfaltta da kullandım, toprak yolda da... Hatta bir iki aydır toprak, taşlı dikenli yolda kullanılıyor , bi sıkıntı yok...

• Beğen
Tepkiler: zy76
@baykuş97 kojak tan bahsediyorsaniz scwable 6 ya kademe var kojak 4 de yani orta üstü yeni kullanmaya başladık oldukça sağlam duruyor.

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@kivilcimb
Bende goccia. City zero var.
Jantlar küçük doğru ama lastiklerin darbe emişi güzel öyle amortisör gibi olmaz ama dengenin de kaybetmesine
Suruş pozisyonunu hem selesi hemde gidonu yükselip alçaldığı için istediğin gibi ayarlayabilirsin
Üstelik kadro boyu itibari ile kontrolü çok zevkli nerdeyse BMX tadında her hareketi yapabilirsin.rampa meselesine gelindiğinde çamlıca da cikmadigim rampa kalmadı 176 boyum 83 kiloyum yürüyerek zor çıktığım yokuslarda full performans takviyeli her yere çıkar.
Vites için de performans değil ulaşım yaptığınız için 7 vites 4 kademe her turlu suruş zevkine hiap eder.
Zaten 25km ustune çıkmadığı için güvensizlik sözün konusu değil. Her türlü yavaş yanı:))

Daha katla bin motora bin vapura bin metroya demedim bile.bence İstanbul için harika bir Bisiklet tir. Ama ulaşım amacli

Geri