Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Scudo
unnamed.jpg
Resimdeki jant kenarlarindaki turuncu renkli seritleri nereden bulabiliriz?Bilgisi olan var mi?

Dahon Videsse D8 kullanıyorum. Şehir içinde gayet pratik kullanımı var. Süspansiyonu olmadığı için bozuk yollarda her sarsıntıyı hissettiriyor. Zaten şehir içi amaçla üretilmiş. 5-6 km sonra yorgunluk başlıyor. Uzun yolda kullanılmaz. Şimdilik sıradışı olduğu için baya bir ilgi gösteren oluyor. Genelde sağlam yapıdalar. 1 yıldır kullanıyorum daha herhangi bir problemle karşılaşmadım.

@maydinmaydin D8 le şehiriçi 30-40 km yol yaptım... Bi sıkıntı olmadı... Bence oturuş pozisyonu nedeniyle uzun yolda da gayet rahat... Yokuş indim çıktım, stabilize yola girdim, bana mısın demiyor... Bindikçe daha çok keyif alacaksınız...

Çok yakında inşallah Dahon d8 imi teslim alıyorum. Eski bisikletimdeki km saatini d8 takmayı düşünüyorum. Sigma bc 12.12 modeli kablolu sistemle çalışıyor. Katlamada bir sorun yaşar mıyım? Sizler genelde kablosuz modeller kullanıyorsunuz sanırım ? Bana tavsiye edeceğiniz bir model var mı ?

@tugrulboraerkil

Bu jant seti harikaymış, kadro renk dahil benimkinin aynısı ama zaten şimdiki haliyle bile çok dikkat çekiyor, bir de bu jantlar oldu mu maazallah nazar değer :)

@Kurtuluş E.
Nereden buluruz kardeşim:)?

Zaten senin neden daha fazla resim yüklemediğini anladım ben; nazar değmesinden korkuyorsun ki haklısın;)

Bu arada tekrardan hayırlı olsun:)

@tugrulboraerkil

Teşekkür ederim :) Resim yükleyememe sebebim, henüz daha doğru düzgün binmeye imkan olmadı. Bugün akşam rampalarda test ettim ama foto çekmeyi atladık. İlerde bindikçe foto gönderirim inş...

@Kurtuluş E.
Rampa deneyimin nasıl?:)Kısmetse ben de yarın sabah aynı modelden alacağım.

Bu arada ben ciddi ciddi alacağım bu modele sigorta yaptırmayı düşünüyorum.Sigorta şirketleri bisiklete sigorta yapıyorlar mı?

@tugrulboraerkil Rampa performansını oldukça iyi buldum. Yarın akşam bir sürüşe daha çıkacağım inş.

Yalnız hesaba katılmadık bir durum oldu: Giant'daki Garmin hız/kadans sensörü buna olmadı. Hem krank kolu daha kısa, hem de kadro yapısından dolayı konumlar denk düşmüyor. Bu durumda Timex'i sadece hız ölçümü, o da GPS ile kullanabileceğim sanırım.

Malesef Türk halkındaki saygısız ilgi yüzünden acaba katlanırı satıp normal bisiklet mi alsam diye düşündüm bugün. Kimileri gelip "pardon bir şey sorabilir miyim?" diyip kibarca bu nedir, nereden aldınız, ne kadar vs. gibi sorular soruyor, böyle yaklaşanlara saygım sonsuz elimden geldiğince anlatıyorum ama kimileri yanaşıp bisiklet park halindeyse sana hiç birşey sormadan kaldırıp ağırlığına bakıyor, vites kolunu ileri geri oynuyor falan. Her şeyin bir adabı var böyle insanlar hiç izin istemeden yanaşıp kurcalamaya çalışınca, yada olur olmadık yerde acelem var mı yok mu halimden anlaşıldığı halde, dur arkadaş anlat bize nedir bu ? diye kaba bir şekilde durdurup sorunca ve bunu bu aralar her dışarı çıkışımda en az 2-3 kere yaşayınca bisiklet sürmekten soğudum.

@Ömer D. Milletçe arama ve soru sorma özürlüyüz dostum.Her haltı kurcalarız internette bu tip şeyleri sorgulayıp soruşturmayı karşılaştırmayı beceremeyiz.Bu arada stok durumu halinde yarın İstanbul'dan bir arkadaşımı Carraro flexi 21 sahibi yapacağız umarım.

@R2_D2

hocam selamlar,

bende uzun uzun araştırdım ve Mu D8 ile Visc D18 arasında kaldım,
nasıl memnun musunuz Mu D8 den acaba,
beni esas düşündüren olay Mu D8 de gidon boyu ayarlanmasından ilerde bir sıkıntı olup olmayacağı aslında...

@Dakini

selam,
aldınız mı acaba bu aralar bende çok kafayı takmış durumdayım visc D18 için,
aldım demişsiniz geldimi ? test ettiniz mi? memnun musunuz ? yani beklememize değer mi ?

@çağdaş efe
Bende sizin gibi dusunuyorum ama kararsiz kaldim hocam. Mu d8 mevcut alayimmi yoksa visc d18 modelini bekliyimmi ayrica da kimi diyor artik gelmez kimi diyor az kaldi gelecek

@alidesidero07
Paraya kiyacagim diyorsan Tern Verge P20 derim,cok rahat edersin.Beklemene de gerek yok

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@tugrulboraerkil
O biraz pahali hocam yaa birde onu canli canli bir yerde gormedim de simdi o kadar para verecegiz gormeden de olmaz ki

Az once tekrar gittim izmir dahon bayisine tekrar baktim mu d8 e cokta hosuma gidiyo ama visc yok ya su an ondan ikiside yan yana olsa visc alirim o olmadigindan da bana digeri cok cazip geliyo al cik diyor seytan

@alidesidero07 Hocam, yolda yokuş vs. çoksa büyük aynakol zorlar. Mu D8 kadro bence daha güzel D18'e göre ama ben olsam D18 tercih ederdim. Nitekim olsa önce onu tercih edecektim ama olmayınca Tern'e döndüm. Tern'deki komponentler D18'e göre daha iyi olduğu için fiyatı fark ediyor. Zaten dolar da fırladı, şimdi zam yaparlar muhtemelen.

@alidesidero07
Bence MuD8 alma hemen.Visc nin gelmesini bekle.Alirsin D8 i , sonra 1 hafta sonra Visc gelir:)Kafani duvarlara vurma sonra,sabret;)

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Geri