Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

@cihan cambaz
Herkes illede dahon ve tern diyince geotech 'e hiç bakmadım açıkçası. Sağlamlık ve donanım olarak dahon ile aynı kalitemidir

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Scudo
@ismqil
Dahon marka gücü ismi yüksek. Aşağı kalmaz tabi niye kalsın. Gidip gözünüzle görürsünüz zaten. Daha ucuza daha iyi ürün alma durumunuz var. Tofaş ile mercedes değil yani. Tern zaten dahon ile aynı tesislereden çıkıyor diyorlar. Brompthon var birde fiyatlarından yanına yaklaşılmıyor
 
@soneryen marka olarak ne almak lazım sadece katlama yerine yani menteşe kismina değil mi. Kilit mekanizmasına degil. Yada yaylara değil
 
@Hamunpatra
Bütçenize göre hareket edin kendinizi kasmayın aldıktan sonraki kask eldiven ışık pompa gibi malzemelere para kalsın. Bütçeyi zorlamayın ki rahat ödeyin ve binerken keyif alın gönül tahatlığıyla binin geotech, kron, carraro, mosso olabilir fiyatlar daha makul ille dahon alacaksan temiz 2. Elde olabilir
 
@ugurbahadir
Atek bisikletle görüştüm. 2013 modellerde sadece 30.yıl logosu var evet dedi ve üzerinde vbye city bike yazıyorsa D7 dir dedi. Şimdi üzerinde gelen hediyelerle birlikte bu fiyatı haketmiyor mu D7 modeli olduğu için

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ismqil
Bence sıfır alsan daha iyi neredeyse aynı fiyat. Ben 2015 model tern link b7 yi 850 tl ye aldım üstünde aksesuarlar da vardı. Bir senede garantisi var.
 
@ismqil hocam ben acizane bir şey söyleyeceğim yanlış anlamayın. Bilgi edinmek çok normal ve lazım ancak fazlası zarar. Kendiniz gidin görün içinize sinirse satanı beğenirseniz alın gecin. Keyifli keyifli binin. Sizce alınır mı sorusunun cevabı 100 kişi cevap veriyorsa 100 farklı cevap olabilir demektir. Biri 2. El hazmetmez ben vermem der, biri icin km sayacı çanta su bu aksesuar hiç önemli değildir yok gibi cevap verir. Biri ben 700e buldum der kalırsınız, bu ısın sonu yok. Sonunda 2 ay geçer hala arar olursunuz ama alırsanız 2 ay binmiş olursunuz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Narki
@malemsteen
Benimde duygularıma tercüman olmuşsunuz aslında benimde anlatmak istediğim buydu. En güzel bisiklet sahip olunandır.
 
@ismqil Resmini koyduğunuz vybe den bahsediyorum. Gidon borusunun ön tarafında suluğun hemen altında bir amblem görünmekte. Bu 30. Yıl serilerinde var sadece. 2013 model olan benim kullandığım vybe c7a da da vardı aynı amblem.
 
İstanbul'da kullanacaksanız 18 vitesli bir Dahon tercih edin derim. Dahon D18 kullanan arkadaslarım var çok memnunlar.
 
İşi özetlemişsiniz arkadaşlar :) ben hiç bilmediğim için katlanirlarin donanım ve malzeme kalitesini c7a ve D7 arasında ciddi fark var mı diye merak ettim. Alıyım gitsin dicektim. Ama dediginiz gibi gidip sirkecide bir güzel görüp test edip bilgi edindikten sonra gerekirse modelden emin olarak 2.el alırım ;) cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Aldığım da geri dönüş yaparım ;)

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
  • Beğen
Tepkiler: macerakolik
@ismqil
Hadi şimdiden hayırlı olsun
 
Hafta sonu bakmaya gidersem sirkeciye temelde nelere dikkat etmem gerekli katlanır da donanım olarak? Bu bilgisizlikle satıcı ne satmak isterse onu önericektir bana ;)

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ismqil bey istanbulda ya da delta bisikletin subelerine yakinsaniz bi gidin gorun derim fiyatlari iygunsa kacirmayin derim. Bu sen 22. Yila ozel uretmisler fotolari iyi gorunuyor bi gorum derim. Uygunsa kalitede problem yok.
 
@ismqil

@ismqil

Forumda iyice bilgi edinip kafanızdaki seçenekleri 2 ya da 3 e indirmeniz iyi olur yoksa adam elindeki alakasız bir modeli bu süper çok satıyorum diye vermeye çalışabilir. Fiyatlara hakim olmak lazım hangi model kaç para çalışıp öğrenip gitmek ona göre pazarlık yapmak lazım. Donanımla ilgili olarak en azından dişli sayılarını sorun. Pedaldaki diş sayısı ne kadar çok olursa o kadar hızlı gider bisiklet. Ama ön dişli küçüldükçe de yokuşları daha rahat çıkar. Tam tersi arkada rublede diş sayısı arttıkça da yokuş çıkmak kolaylaşır. Bunlarla ilgili bilgiler forumda arayınca çıkar.
 
  • Beğen
Tepkiler: ismqil
@cihan cambaz
Geotech den mi bahsediyoruz?

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Bahadır ÖZEL
Fiyatlarda aşağı yukarı bilgim var. Donanım bilgim pek yok malesef. Dişli konusunda araştırma yapacağım teşekkürler. Dişli dışında fren sistemi için dikkat etmem gereken var mı? Ayrıca vites ve fren sistemi için marka model gibi öneriniz var mıdır.

HUAWEI GRA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@ismqil
Katlanır bisikletlerin çoğunda v-frenler var. Hangisini alırsanız alın sorun yaşamazsınız pek. Ben vites seti olarak shimano altus kullanıyorum. Vitesse d8'de standart gelen model. Shimanonun giriş seviyesi grup seti. Yeterli olur başlangıç için. Grup seti kalite sralaması için de forumda araştırma yapmıştım.

Shimano Dağ Bisiklet Grubu (iyiden kötüye doğru)
XTR
Saint
Deore XT
Hone
SLX
Deore LX
Deore
Alivio
Acera
Altus
Tourney

Shimano Yol Bisiklet Grubu
Dura-Ace 7900
Ultegra 6700
105 5700
Tiagra
Sora
Claris
2300

Sizin alacağınız fiyatlarda giriş seviyesi vitesler olacak hep.Aslında bütçe uygunsa Dahon Visc d18 alıp rahat etmek en güzeli. Ben de keşke daha iyisini alsaymışım diyorum. Çok ucuza kaçmamak lazım, başlangıçta detaylar çok önemli değil alt tarafı bisiklet diyorsunuz ama bir süre sonra daha iyisini siz de isteyeceksiniz.
 
@soneryen
Ben de forumda bulmuştum herhalde bu listeyi
 
Geri