Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyeleri

Merhabalar;
(link)
İlgili adresteki bisiklet nasildir alinirmi yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: Sauths
Scudo
@slysmk
Corsanın bagajına sığmaz diye düşünüyorum

@slysmk

Merhaba,

Ben de senin yazdigin 1. sebepten dolayi 28 inch jant i olan sehir bisikletinden 24 inch janti olan katlanir bisiklete gecis yaptim. Tasima acisindan aklinda sorun olmasin, ben hem Corsa(2013) Hemde Yaris(2004) ile bisikleti cok rahat tasiyabiliyorum. Sadece bisikleti iyi sabitle, o zaman aracina da bisikletini de zarar gelmez ;)

Sahil dedigin, Istanbul Anadolu yakasi sahili ise, 7, 8 ve 21 Viteslileri cok rahat bu sahilde kullanabilirsin bence.

@slysmk
Hocam sadece sahilde surecekseniz 7 veya 8 vites isinizi gorecektir. Dahon mariner d8 11,8 kg agirligi var onun disinda carraro 107 ve 108 modelleri mevcut bunlarda 12,8-13 kg agirliginda ama dahondan 1000 1300 daha ucuz. Secim sizin.

Katlanır alıyorsan elektrikli almanı tavsiye ederim. (Goccia zero gibi)

• Beğen
Tepkiler: Onurayaz
Tern Verge d9

TERN VERGE P9L

Dahon 2019 MU-D9

Cronus High-Speed 410D

Dahon Launch D8

Bu modeller hakkında bilgi verir misiniz?

Kayışlı sistemin katlanır bisikletlerde avantajları ve dezavantajları nelerdir?

Merhabalar! Kardeşim için Mariner d8 almak istiyoruz. İzmir’de 3.000 tl ve altı fiyat veren bisikletçi var mı? Ekim Kasım gibi de alabiliriz fiyatlar o zaman biraz aşağı düşer mi bekleyeyim ne dersiniz?

Merhabalar, puan piyasada olan mercedes benz marka 26 jant katlanır bisikletler için ne düşünüyorsunuz? Sadece işe git gel yapıcam şehir içi düz yollarda kullanılır mı?images.jpeg

@zaferalm

Bildiğim kadarıyla Türkiye'de satılan kayışlı katlanır bisiklet yok. Tern verge d9'da 22 inç jant var. 22 inç lastik türkiye'de bulunmuyor. Yurtdışında da çok zor bulunan bi lastik ebadı ama bisikletçiler 20 inç lastiği ısıtarak takabiliyormuş. Bu sorun olmuycaksa üstündeki 11-36t rublesiyle her yola gelecek bir katlanır.

@Bigthunder Bu bisiklet Mercedes falan değil, aynısının Land Rover ve Hummer yazılı versiyonları var AliExpress de.

Eşime d.günü hediyesi olarak Bianchi Folding 20 model bisiklet almak istiyorum. Bu modelle ilgili çok bir bilgim yok, bisiklet satan bir kardeşimizin fiyatla orantılı tavsiyesi üzerine yöneldim. Daha önceden de gözüme çarpan ve görüntü itibariyle güzel bulduğum bir bisikletti.
ACCEL-BIANCHI-FOLDING-VN-00676-CTN-1.jpg
1.800 TL. nakit fiyata alacağım, bilgi sahibi arkadaşların fikirlerini almak isterim...

ACCEL-BIANCHI-FOLDING-VN-00676-CTN-1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hidiman ve CaGe
@M.A.Y. merhabalar.hala memnun musunuz bisikletinizden?

Bu kayışlı sistemlerin zincirli sistemlere göre dezavantajları nelerdir? Neden yaygın değil kayışlı sistemler?

Bu kayışlı sistemlerin zincirli sistemlere göre dezavantajları nelerdir? Neden yaygın değil kayışlı sistemler?
- kayışın geçmesi için kadroda açılan bir yer lazım. Zincir gibi ortadan ayıramıyorsunuz
- vites olarak göbekten vites gerekiyor
- bu nedenlerle pahalı
Bunların dışında gayet iyidir kayış, üstünüzü başınızı kirletmez, yağlamak gibi dertleri yoktur. Kullanmıştım memnun kalmıştım.

@Anonim Peki kayışın değişmesi gerektiği durumda nasıl değişim gerçekleşiyor kadroda açılan bir yer yoksa?

Göbekten viteslerin vites aralığı nasıl oluyor?

Sıfır katlanır bisiklet arayanlar için, 21 vites olarak, bu bisiklet değerlendirilebilir:

(link)

@igneli
Kadroda arka çatalda açılan bir yer oluyor vidalı. Bisiklet sonradan kayışlı yapılamaz kolay kolay.

Göbekten viteslilerde aralık biraz bütçe meselesi. %600e kadar çıkabiliyor. Yani en geniş aktarıcılı sistemden bile fazla olabilir. Bütçe olarak 8li shimano nexus olanlar normal kullanım için yeterli olabilir. %300 yani 11-34 gibi bir oran.

4 Levent -Akmerkez arası ev iş istikametinde gidip gelebileceğim katlanır bisiklet arıyorum max 1800 tl verebilirim. Epey araştırdım ettim ama her birine farklı kusur bulunmuş internet yorumlarında. Sizce Carraro felci 121 almam mantıklı mı? Veya tavsiyeleriniz varmıdır..

@Maximiryan
Bisiklete çok uygun bir rota, ancak düz değil, hafif çıkış ve inişler var. Birden fazla aynakol dişlisi olması faydalı olacaktır. Rotada katlamak gereği doğmayacağı için işyerinde kilitli park imkanı varsa katlanır yerine normal 21-24 vitesli bir bisiklet de yarı fiyatına işinizi görebilir.

@Anonim teşekkür ederim bilgi için. Öğretmenim okulda bisiklet kilitlemek için yer yok. Meslek lisesinde çalışıyorum haytalar kaçırır bisikleti ? o yüzden katlayıp öğretmen odasında biryere koysam mı diye düşündüm.

Geri