Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet tavsiyesi

katlanirda dahon yada ternden sasmayiniz ikiside bu konuda uzman

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Scudo
Bende katlanır bisiklet arayışı içerisindeyim. Değerlendirdiğim en önemli kriter katlandığı zamanki boyutu. Katlandığında kocaman oluyor, koymak istediğim yerlere koyamıyorsam normal bisiklet almak mantıklı olur diye düşünüyorum. Bu konuda da benim bulabildiğim en iyi bisiklet Dahon Jifo.
Bavulun yarısı bisiklet için, yarısı kıyafetler ve diğer eşyalarım için.

(link)

@ONUR ÖZTÜRK

Evet, boyut ve hafiflik daha çok önemli ise bu model çok uygun görünüyor. Benim için Mu P8 modeli ağırlık ve boyut olarak ideal ölçülerde. Bakalım bütçeyi denkleştirebilirsem yakın zamanda almayı düşünüyorum.

@Fatih OKUR

Göbekten vitesli modeller biraz daha ağır oluyor ama sorunsuz çalışıyor. Giriş seviyesi modellerdeki normal vitesler ses, tıkırtı gelmesi, atlama gibi sorunlar yaşatabiliyor zaman zaman ayar gerektiriyor. Bu fiyata bence temizse alınabilir diye düşünüyorum göbekten vitesin hatrına.

@Ömer D.

Bisiklet fotoğraflarda temiz görünüyor. Sahibi 2011 veya 2012 model olabilir dedi. İstanbul 'da olduğu için gidip görme imkanım yok. Bir de bunun kadrosu (link) sitesinde "7005 butted aluminum alloy" yazıyor.

Sahibinden.com da bir de Mu P8 var o bisikleti gidip gördüm çok temiz duruyor arada 50 tl gibi bir fark var. İkisi arasında siz olsanız hangisini tercih edersiniz.

@Fatih OKUR

Mu XL tercih ederim ben şahsen, ama 2015 Vitesse D8 modelinide görme şansınız varsa bir bakın derim, vites sistemini yenilemişler.

ilan kalkmış sanırım, göremedim ben.
Sele konusu bence uzun yol yapıyorsak illa ki değiştirmek gerekiyor, katlanırların seleleri kısa sürüşler için ideal.
Geotech kullanan biri olsaydı keşke aramızda.
2. el almak bilmiyorum riskli olabilir mi acaba ? Bagaja ekstra para verilmemesi ve uygun fiyat konusunda haklısınız ama bisikletin kısa vadede sorun çıkarmama garantisi yok. Geotech'in çamurlukları yokmuş şimdi fark ettim. Çamurluklar para tutmuyor gerçi.
Tilt 700' ü elediniz sanırım ?

• Beğen
Tepkiler: Fatih OKUR
@Lemi Öztürk

Hayırlı olsun, 2015 modelde kadrodaki renkli bölümü arkaya doğru uzatmışlar, bence daha güzel olmuş, ismine yakışır şekilde kırlangıç formunu almış :)

• Beğen
@Burcuu

Evet, Tilt 700' ün ağırlığı ve katlanır hali biraz daha fazla olduğu için eledim. Ama kullanımı gayet keyifli, ağırlık farkını hiç hissetmedim diyebilirim. Çok çabuk hızlanıyor. Bence boyutu sorun yapmayacaklar gönül rahatlığı ile alabilirler.

@Lemi Öztürk

Bisikletiniz güzel duruyor, güle güle kullanın. Fiyatı hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Bir de vites sistemi hangisi kullanılmış?

• Beğen
Link muhteşem görünüyor, kazasız ve keyifli sürüşler dilerim :harika:
Bisikletin adının kırlangıç anlamına geldiğini bilmiyordum :)
Fatih, Tern' in bu modeli 600 euro civarında.

• Beğen
@Burcuu

Evet, google'dan çevirince "sumru" diye çıkıyor :)
Bu arada bisikleti yaklaşık bir saat önce formundan bir arkadaştan almış bulunuyorum. Dahon Mu P8.
Mesajları ile katkıda bulunan bütün arkadaşlara teşekkür ederim. Hepinize keyifli pedallar dilerim.

Kullanımı çok basit 4 ve 5 6 yaşlarında kırmızı pinokyo kullanmıştım çok rahat bu ve hızlı bugün 44.7 km hız yaptım

• Beğen
Tepkiler: Fatih OKUR
Geotech fold up 20.2 bisiklet aldım acayip iyi bir bisikletmiş almadan önce dahon ve tern modelleri arasında çok gidip geldim.
bir kaç deneme sonrasında ürünü satınaldım.
küçük bir inceleme de yaptım bisikletle alakalı olarak aşagıdaji linkten ulaşabilirsiniz.

Merhabalar, teknik bir konuda yardıma ihtiyacım var. Yeni konu açamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım.
Dahon mu p8 bisikletimin gidon menteşesinde boşluk oluşuyor. Daha önce de olmuştu bisikletçi ayar yapınca düzeldi, şimdi tekrar boşluk oluştu. Bisikletçi sen hiç kurcalama bize getir dedi. Açıkçası kullanırken beni endişelendiriyor, genelde işe gidip gelirken yoğun trafikte kullanıyorum.
Sorum: Bu boşluk sürekli oluşur mu? Her seferinde bisikletçiye gitmek istemiyorum acaba ben de yapabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

20150615_200229.jpg

Çok basit yapabilirsiniz. Bunun için bisikletçiye gitmeye gerek yok. Hatta konusu var bulursam linkini atarım.

Dahon handlebar modification diye YouTube'dan aratın bulursunuz...

Geri