Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletere spd pedal

Dethagorf

Forum Bağımlısı
Tepki
341
Merhaba, dahon vitesse d8 kullanıyorum ve bulunduğum şehirdeki turlara da gidiyorum.
SPD pedal almayı düşünüyorum lâkin gerektiğinde spor ayakkabıyla da sürebilmek istiyorum. Aranızda bu şekilde kullanan var mıdır? Önerilerinizi bekliyorum.

Scudo
çift taraflı mtb pedalları var onlara bakabilirsiniz

@dethagorf
Katlanır için ne kadar gerekli bilmiyorum. Çok fazla ihtiyaç duyuyor musunuz?

İlgimi çeken bir konu oldu şimdi. Açıkçası bugüne kadar katlanır bisikletlerde hiç böyle bir şeye rastlamamıştım. Yani ne kadar faydası olur olmaz hiç emin değilim ama bana gereksiz gibi geldi.

Katlanır bisikletlerde yokuş çıkmak bir nebze daha zor olduğundan çift taraflı-platformlu bir SPD pedal bu açığı bir nebze de olsun kapatır. Düz yol performansınızı da ufak da olsa arttırır. Bence almak gerek.

Shimano SPD pedallar için pedal platformu var. Bunlardan alıp kullanabilirsiniz:

http://www.dutchbikebits.com/image/cache/data/100_7865-500x500.JPG

Yalnız şehiriçi trafikte SPD pedal kullanılmasını kesinlikle tavsiye etmiyorum.

@Ahmetkhrmn Gruptan geri kaldığım için olursa iyi olur diye düşünmüştüm.
Hocam daha önceden katlanır bisikletine spd pedal takan bir abiyle konuştum kendisi 5.000 km civarı sürmüş. Boşa masraf yapma bacakların daha güçsüz dedi bana.

Ben vitesse d8 e taktım 1 seneyi geçti. Ben hızlanma ve yokuş çıkma konusunda faydasını görüyorum açıkçası. Ayakkabı konusunda ise tam bir çözüm bulamadım henüz. Shimano ayakkabım krampon gibi, yürümekte biraz zorluk çekiyorum. İleride daha rahat bir spd ayakkabı alabilirim...

• Beğen
Tepkiler: Dethagorf
Merhaba, Vitesse D8 8 Vites Katlanır Bisiklet'e uyumlu pedal basit kullanıcı için öneriniz olur mu?

Geri