Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletinizde hangi aksesuarları kullanıyorsunuz?

@massaget Klasik ziller çanı daha büyük olduğu için daha çok ses çıkarıyor ama katlanma açısından büyük sıkıntı kadroyu çizebilir bu hiç iyi olmaz. . .

Scudo
@UnHoly Çıkar tak yapılabilir belki basitçe ya da basitçe çıkanı varsa o da olabilir...

@massaget Elle açılıp kapananları varsa mantıklı olabilir plastik kelepçeli. . .

@UnHoly evet öyle bir model bulsak da alsak iyi olurdu...

Ben de şuan bu var ama yolda sesini ben bile zor duyuyorum....:)

(link)

@UnHoly
Şimdi bu zil ile bisiklet yoluna çil çalınca anlamsızca yüzünüze bakan insanlar bakmayacak mı? Bu zilin çözüm olacağına siz kendiniz inanıyor musunuz? Bence bu zilin etkisi olmaz. pekte farkı yok normallerden ve o fiyatı vermeye değer. Bu zile o fiyatı vermektense bisikletin başka bir ihtiyacını çözmek daha iyi olur.

Ilk aksesuar olarak bugun solar arka stop ve 2 ad kurbaga cakar siparis ettim :)

(link)
(link)

Arka far için akıllı led olan şu ürünü;

(link)

Ön taraf için harici lityum pilli, zoom özellikli led far

(link)

Katlanır bisikletini işe giderken kullananlar için arkası hava alan şu çanta;

(link)

Decathlon dan 14 tl ye aldigim minik arka stop lambasini vitesse d8 ime nasil takacagimi dusunurken parlak bi fikir geldi aklima. Cantaya, kaska..vs takilmaya uygun oldugu icin yumusak bi yapiya sahip isik, bagaj arkasindaki sabit stop isigina yanisiyarak cok daha dikkat cekici ve gorunebilir hale geldi. ucuza cok kuvvetli bir isik olusturabildigim icin mutluyum

20151113_205432.jpg 20151113_205449.jpg 20151113_205606.jpg

İkinci bisiklet olarak Geotech 20.1 (18 vites) katlanır bisiklet aldım.
Gidona aparatıyla ön aydınlatma, sele borusuna aparatıyla arka aydınlatma, kadrodaki yerinde matara kafesi, gidona tekli zil,
aksesuarlarını taktım katlanmada hiçbir sorun yok.

Arka bagaj ve çamurluk sipariş verdim, gelince onları da takacağım.
tavsiye üzerine arka bagajı tekerle mesafesi en yüksek olacak ayarında takacağım, böylece şehir bisikletimde kullandığım heybenin yere değmesi veya yere aşırı yakın olması önlenebiliyormuş.

Bu pompa f/p olarak arkadaşlarımca önerildi,sipariş verdim. (link)

Taşıma çantası olarak bunu sipariş verdim. Epey fiyatlı ama kılıf gibi değilde taşıma/koruma vasfı da olan kaliteli bir ürün dendiği için sipariş verdim. (link)

Alyanset,gözlük,kask,eldiven vb zaten diğer bisikletimden vardı. Başka da elzem birşey yok sanırım.

arka bagaj çantası olarak ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?

Dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    83,7 KB · Okunma: 125
  • katlanir2.jpg
    katlanir2.jpg
    50,2 KB · Okunma: 117
Merhaba @pedalşor Koray vaude silk road m bagaj üstü çanta kullanıyorum memnunum

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: pedalsor koray
Katlanır bisikletimi alışveriş yaparken dışarıda bıraktığım zaman aklım kalıyor, daha önceden alarm denedim ancak verim alamamıştım. Şarjlı ve hafif olduğu için şu ürünü sipariş ettim. Geldiği vakit tecrübelerimi paylaşacağım

aynı zamanda korna olarak da kullanılabiliyor

(link)

@Mustafa Şahin teşekkürler. Şehir bisikletinde yine bagaj üstü kullandığım çanta bu. Çokda memnunum. Vaude yi bir kez alıyorsunuz evladiyelik oluyor. Katlanıra büyük gelir diyordum. Çok sevindim. Herkese tavsiye ederim bu çantayı, cırtları özelliğini kaybetmediği gibi kopmuyor,yırtılmıyor çokda sağlam..

Ekleme: + kırmızı ve reflektörlü yağmur kılıfı var, ıslandı vb derdinizde olmuyor

Dosyalar

• vaude canta1.jpg
    vaude canta1.jpg
    122 KB · Okunma: 140
  • vaude canta2.jpg
    vaude canta2.jpg
    180,1 KB · Okunma: 137
1120387e68e75bafa0ee843e66e36125.jpg
örnek olsun alacak olanlara şehir içinde kullanım için bence ideal

• Beğen
Tepkiler: pedalsor koray
Aksesuarlarımızla son durumumuz budur :)
Çamurluklar spor bir hava verdi.

@pedalsor koray

Dosyalar

• geotech ilk tur.jpg
    geotech ilk tur.jpg
    24,7 KB · Okunma: 133
@0zan
Merhaba,

Ürün ile ilgili yorumlarınız nelerdir. Tavsiye edermisiniz

(link)
Bu çanta nasıldır acaba. Kullanan ya da yakından gören var mıdır. Dahon vitesse D8 standart port bagajına uyar mı?

@Yusufclp IMG_20170206_233140.jpg
Şöyle birşey alabilirsiniz. Sahibinden de yada AliExpress te bulabilirsiniz. Yaklaşık 10 litre. 60 TL civari fiyatı var. Yeni aldım ben de gayet kaliteli görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@captainbjk öncelikle ürün çok hafif, sele altına sağlam bir şekilde takılıyor. Pili uzun dayanıyor kornası yeterli, arka ışık olarak da kullanılıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: captainbjk
Ekipmanlar resimde görüldüğü gibi , taşıma kılıf çantası pompa kilit vs..bunları bagaja koymak için nasıl bir çanta onerirsiniz ?sele bağlantılı bagaj max.ağırlık 10-15 kg.

Dosyalar

• received_1705350489481256.jpeg
    received_1705350489481256.jpeg
    114,5 KB · Okunma: 128
  • Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri