Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletlere uygun yedek parça ve aksesuarlar

@Hamunpatra

Hocam ben daha dün kullandım, üstelik tam iş çıkış saatinde.

tabi bineceğiniz durakta önemli. Ben cevizlibağ'ı kullanıyorum, en arka kapının önünden bindim, direk karşı boşluğa dayadım, hiç sorun olmadı.
 
Scudo
@Hamunpatra
Denemedim bile. Kendimi zor atıyorum çünkü metrobüse. O kalabalıkta çantaya da koysan çok zor. Düşün metrobüsün arkasındaki çanta koyma yerine koyunca komple dolduruyor orayı. Tabi normal bir kalabalık olsa sorun olmuyor. İş çıkışı saatleri sorun
 
Ben cumartesileri beylikdüzü cevizlibağ biniyorum ama hafta içi cesaret edemiyorum. Sabah 6:30 akşam 7 gibi biniyorum.
 
İlk durakta otobüse binmek mümkün tabi. Onun dışında karamsarım
 
arkadaslar canta olarak onereceginiz bi urun var mi? yada kullanis olarak portatif sirt cantasina sigicak onerilerinize ihtiyacim var?
 
Hazır indirimdeyken fazla bir beklenti içine girmemek kaydıyla şu ürün düşünülebilir.Ben kullanmadım ama kullanan varsa görüşlerini paylaşabilir.

(link)
 
@burhan çetin
Sitedeki resme bakılırsa çantaya koyunca bisiklet omza asılmıyor. Üstünü kapatıp tekerleri üzerinde yürütmek için gibi.
 
Fazla bir beklenti içine girmemek kaydıyla demiştim zaten. Sadece bisikleti örtmeye yarar.Bu fiyata bu kadar.
 
tesekkur ederim fakat calistigim magazada mumkun oldugu kadar gorselinde ve gorunusunde falso vermemem lazim:) ( biraz killar) :)
daha profesyonel kullanisli bi canta ariyorum aslinda.
 
Katlanır bisikletlerin sağ sol elcik uzunlukları farklı olduğunda her elcik uyumlu olmuyor,ancak şu elciklerin uzunlukları isteğe göre ayarlanabiliyor,kelepçeli olduğundan gidon üzerinde dönmüyor,ergonomik dizaynı sayesinde ellerde uyuşma olmuyor ve kaliteli malzemeden yapıldığı için üzerinden eller kaymıyor.1 aydır kullanıyorum çok memnunum.

(link)

IMG_6653.JPG IMG_6655.JPG

Daha iyisini isteyenlere;

(link)
 
@burhan çetin bende bunu dün bisikletime taktım biraz uğraştırdı ama takmayı becerdim :D yanlız vites tarafındaki fren kolu bayağı iç tarafta kaldı :D
 
Güzel konu... Takipteyim...:harika:
 
  • Beğen
Tepkiler: ercst0rm
@burhan çetin Bundan ben kullanıyorum öncelikle çanta değil bu. Bahadır ÖZEL in dediği gibi bi kılıf sadece. Bisikletin üzerine tepesinden geçiriliyor ve katlıyken tilt model bisikletler sürüklenebiliyor.

Bisiklet katlı halde kenarda dururken tozlanmaması için ve içinde bisiklet olduğu anlaşılmaması için kullanılabilir onun dışında kulp yada tutma yeri vs yok taşımak için. altı açık olduğu içinde modifiye de edilemez diye düşünüyorum:)
 
tavsiye edebileceğiniz kablosuz km saati var mıdır ? tşk.
 
@hidromek

Elciğin uzunluğunu ayarlamaya yarayan boru şeklindeki aparatların hepsini(4 adet) sol elciğe eklerseniz mümkün mertebe eşitleniyor.Eklediğim resimlere bakarsanız sol elcikte 4 adet uzatma aparatı var sağ elcikte hiç yok.
 
@burhan çetin Açıkçası elcikleri sabitledikten sonra pek eşitleme derdine girmedim :D
 
Ben o lastiği komple kaybettim nereden temin edilebilir acaba?
 
arkadaslar merhaba yeni dahon sl mu modeli aldim uzerinde
(link) lastikleri var kullanan tecrube sahibi arkadaslar patlamaya karsi direncini paylasabilir mi ? yada onerebileceginiz farkli bi model var mi simdiden tesekkurler.
dip not : schwalbe kojak modeliyle ilgileniyorum
 
  • Beğen
Tepkiler: baykuş97
Arkadaşlar bisiklet fuarına giden hiç yok mu?
 
Geri