Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletlere uygun yedek parça ve aksesuarlar

@smh tnc
Şöyle bir gidon çantası da işinizi görür.Cüzdan,telefon,Fotoğraf makinası gibi şeyleri koymak için ideal.Tek sıkıntı kolay sök tak özelliği yok.3 noktadan cırt cırt ile sabitleniyor.
IMG_6951.JPG IMG_6950.JPG
 

Dosyalar

  • IMG_6952.JPG
    IMG_6952.JPG
    135,6 KB · Okunma: 54
Scudo
@burhan çetin

bu ürün için link verebilirmisiniz?
 
Merhaba. Bisikletin kapandıktan sonra kadroda birbirine değen kısımları için yuvarlak şeffaf bant / etiket arıyorum. Böyle birşey bulan var mı acaba? Orijinal bantları artık tutmadığı için bazılarını sökmek durumunda kaldım.

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@thor14
Ankarada iskitlerde reklamcilar var. Ordan 1 metreye 1.30 metre kendinden yapiskanli folyo aldim. Istedigin gibi kes, rahat 50 bisikletlik yuvarlak parca seti cikar. 6-7 lira metresi.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@thor14
Ben iskitlerde roteksmat firmasindan almistim. Google yaparsaniz adresine ulasabilirsuniz.

SM-G530H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Himmm. Tesekkur ederim. Sürekli bisiklet parçası mantığıyla arama yapildiginda herşey bulunmuyor, böyle tuhaf şeyler de bulunursa çok pahalı satılıyor. Önerimiz çok mantıklı ve hesaplı. Tekar teşekkürler.

Nexus 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@mhy
Önceden alınmış bir ürün olduğundan link veremiyorum.Ancak piyasada benzer ürünler mevcut.
 
  • Beğen
Tepkiler: mhy
Gidon için geçenlerde metin bisiklette bir çanta buldum. sağlam bir şeye benziyor 85 tl fiyatı var. bir sonraki ay büyük ihtimal onu alacağım. hafif ve gayet büyüktü. :)
 
Arkadaşlar ben de Tern için bagaj üstü çanta arıyorum. Tavsiye edeceğiniz bir çanta varsa sevinirim. Sırt çantası yazın çok terletiyor.
Şu model sizce uygun mu?
 
Merhaba arkadaşlar
Dahon bisikletim için bir taşıma çantası arıyorum..
nette gördüklerimin hepsi nylon gibi bana dayanıksız gözüktü,
kullanan varmıdır bu çantaları veya bir öneriniz varmı?

(link)
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
Arkadaşlar Mosso marine 20 2d bisikleti almak üzereyim de özellikle disk fren tercihimdir. Acaba diyorum Tern lnk b7 alırsam disk fren takabilir miyim? bana ne kadara mal olur
 
Ya bu şekilde gidon hepsine uyar mı iyi mi sizce bir de nerden buluruz ? http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160514/8ec1b6e1cde689710e5ec897dce9a41a.jpg


 
@K. Aydın gidon iki teker arasında kalmıyor bu modrllerde sanırım. O yüzden problen olmuyor katlanmasında.Fren kabloları problem çıkarmazsa bisiklette ön teker ters döndürülüp katlanırsa gidon dışa katlanabilir. Ya da gidon boynu ve kadronun birleşme yerinden bir döndürme yapılabiliyorsa o da olur bence. Aynı konu için dahon amerikaya mail attım ancak daha dönüş alamadım.
 
  • Beğen
Tepkiler: K. Aydın
Topeak suluğun başka bir kullanım şekli.Tamir takımlarımı koyduğum organizer.

Resim1.jpg

@K. Aydın
Bullhorn gidonlar uyar ancak katlandığında sıkıntı yaratır.Ayrıca STI vites fren kolları şehir içinde kullanım için çok uygun olmaz(çevirmeli vites kollarında olduğu gibi seri vites değiştiremezsiniz) ve dönüştürmesi çok maliyetli olur.
 
  • Beğen
Tepkiler: ykaya ve GoGoRa
@ykaya
Bende konnix heybe var katlanır bisiklete uygun heybeleri.Sizin paylaştığınız linkteki daha kaliteli bir çanta ancak heybeleri açınca sorun olur mu bilmiyorum.
(link)
 
@Bahadır ÖZEL
Teşekkürler. Benim gösterdiğim heybeli değil. Sadece üst bölüm var.
Sizin önerinize de bakayım. Konnix in büyük heybesininde diğer bisikletimde kullanıyorum. Kötü değil.
 
Arkadaşlar linkteki rubleyi kullanan varmı.En küçük diş 9'lu olduğundan son hızı ciddi anlamda arttıracağını düşünüyorum.Zira benim Dahon ile düz yolda genelde 8.viteste 50x11 oranı ile gidiyorum.Arkada daha küçük dişliye ihtiyaç duyuyorum.
 
bende bagaj üzeri canta ariyorum. Su iki modele baktim. Sizce hangisi?

(link)

(link)
 
Geri