Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisikletlere uygun yedek parça ve aksesuarlar

Scudo
@Yusufclp

Ayak yere sürtmüyor mu? Mesela kasislerden geçerken tam iki tekerin arasında kaldığını düşünüyorum kasisin.
 
  • Beğen
Tepkiler: Serkanta
@Aazam Kasisten de geçiyorum kaldırımdan da iniyorum kesinlikle sürtmüyor. Aynakol dişlisinden 1-1.5 cm aşağıda kalıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: chizer.adam
Merhaba arkadaşlar,

Katlanır bisikletler için (20") hangi iç ve dış lastiği tavsiye edersiniz? Bir de tabii ki fren pabucu önerisi bekliyorum.

Teşekkürler.
 
@burhan çetin Hocam selam. Sizin matara tutucunuzu beğenip bakmaya gittim haftasonu. Biraz büyük geldi gözüme. Bir de 0.5'lik pet şişeler için pek uygun durmadı.

Yine Topeak'in çinden çok uygun fiyata bi kafesini buldum. Türkiyede 20tl'ye satılıyor. Sizce bu nasıl? Sizin almış olduğunuz ilk ürün gibi sürtme vs. yapar mı? Tern Link D8 kullanıcısıyım.

Teşekkürler

Bu da ürün;
(link)
 
@bisikletvardediler Hocam ben linkteki ürünü aldım bisiklete takamadım bile elimde kaldı. Sadece resmi topeak gerisi hikaye.
 
Katlanır bisikletim Dahon D8 Vitesse. QR takmak istiyorum. Ancak standart QR olmuyor. Standartın mili ince ancak bundaki kalın.
Sanırım kalın takmak lazım bu bağlamda sizce hangileri uyar buna? Biraz bakındım Shimano XT'nin kalın mil için QR'ları mevcut bunlar uyar mı?
Şimdiden teşekkürler.
 
@Bahadır ÖZEL kullanıcı fotoğraflarına baktım topeak etiketiyle geliyor gözüküyordu. 4.8/5 oy alınca da heyecanlanmıştım :) Ülkemizde 20'tl ye satılanların da çok farklı olduğunu düşünmüyorum ama :D


Linki yeniliyorum. Bu satıcının daha fazla satışı var ve fiyatı daha uygun:
(link)
 
@aykut keçiciler
Geç bir cevap ama fikir olarak bulunsun, belki bir başkasının işine yarar. Ben bu ürünü kullanıyorum. BTwin Hopetown 320de kullandım şimdide Dahon Vitesse D8de kullanıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi ve kalın kumaş.
Kargo gelip aldığımda çok şaşırdım, böyle kalın kumaşlı bir ürün beklemiyordum açıkçası.

(link)

ÇantaKonnix.png
 
@hakan okayer
Evde tadilat vardı. Çantayı nereye kaldırdım bulamıyorum, yarın bakarım. Ama Dahon VD8 çok rahat oturuyor. Çanta zaten Dahon bisikletler için üretilmiş.
 
  • Beğen
Tepkiler: hakan okayer
132. mesaj bende gorunmuyor.

Muhtemel beni engellemis.
Engellesin sorun degil ama kim engellemis beni bilmek hakkimdir.

Net soruyorum 132.mesaji kimin yazdigini bana soyleyebilecek bir babayigit var mi?
 
@Yusufclp
Bunu monte ettiğin yere taktiğin vidalar sorun çıkardı mı?
 
@Hamunpatra Bahsettiğiniz vidalar hiçbir sorun teşkil etmiyor. Mesajı geç gördüm. Kusura bakmayın.
 
Merhaba

Katlanır bisikletlerimiz için önerebileceğiniz, ses yapmayan, iz bırakmayan, alıp memnun kaldığınız, kaliteli fren papucu önerileriniz nedir, site linki, model, fiyat. Fren sistemim klasik v tipi fren.

Ayrıca lastik olarak da ne önerirsiniz, malum kış yaklaşıyor, ıslak kuru geçişlerinde sıkıntı yaşatmayacak 20 jant için dış lastik astıyorum, bisiklet Goccia city zero.

fren papucu ve dış lastik konusunda en ufak fikir sahibi yok mudur ?
 
Baradine MTB 955 VC kullanıyorum. Hem performansı çok iyi, hemde hiç ses çıkarmıyor ve leke bırakmıyor. Her bakımdan ıslak- kuru farketmez tek geçerim. Fiyatıda doğa bisiklette uygun. IMG_20160928_204444.jpg IMG_20160928_204506.jpg
 
@condition

teşekkürler herhalde bu kartuşlu model değil mi?
 
Geri