Bromptonum için ayna arıyordum. Daha önce Dahonumda kullandığım Plus marka ayna vardı. Görüş açısı, aynanın büyüklüğü, dönme seçenekleri vs çok iyiydi ama malesef, rüzgarda vs ayarı bozuluyordu. Hemen hemen her bindiğimde ayarlıyor, biraz rüzgar çarpınca yine bozulup duruyordu.
Şimdi Bromptonun gidonu daha zarif ve küçük olduğundan ve bisikleti katlandığımda sıkıntı çıkarmayacak, hem daha küçük, hem de daha güvenli bir ayna arayışına girdim ve Zefal'in spin modelinde karar kıldım.
Aldım, 3 gündür de kullanıyorum.. Aynası camdan değil metalden yapılmış. Temiz, net bir görüntüsü var. Muhtemelen cam gibi de çizilme durumu olmayacaktır. Kırılma zaten olmayacak.. Yolun sağından giderken, solumdaki şeridi de, bir sonraki şeridi de rahat görüyorum.. Muhtemelen 1 şeridi daha gösterecektir. Plus'a göre aynadaki görüntüler daha minik tabii ama, sıkıntılı bir durum yaratmıyor bu.. Gidona da çok yakıştı, görüntü ve boyut olarak.. Bisikleti katladığımda da, aynayı kapatmaya vs gerek kalmadan, bir yerlere çarpma vs olmadan kapatabiliyorum. (Benim Gidon H model, en uzunu yani. Daha kısa gidonlarda daha rahat yani..) Aynayı elciğin altında değil de üstünde tutuyor olsam, bisikleti katladığımda ayna malesef yere vs çarpıyor.