Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır tercihi(istbike vs kron)

Merhabalar sevgili bisiklet sevdalıları :) istbike konusunda kullanım deneyimi olan varmı ben de listeye baktım da fiyatlar malum 2500 TL lere dayandı. hala yorum yok bu bisiklet ile ilgili ilginç???yeni alacağım ve bütçem 2300ler civarı önerebileceğiniz bisiklet önerirseniz şimdiden teşekkrler herkese :)

Ne web sitesi ne servis desteği olan marka hakkında yukarıdaki yorumlardan (özellikle 3 ve 5 yukarıdaki yorumlar) başka pek yapılabilecek bir yorum yok. Öyle bir marka hiç yokmuş gibi davranmak en iyisi.

2300 civarında Ümit, Bisan ve Kron'un baz modelleri var. İhtiyaçlarınız belli olduğunda öneride bulunmak daha kolay. Ne amaçla ve hangi koşullarda kullanacağınız gibi detaylar fikir vermeyi kolaylaştırır. Mesela araba bagajında mı taşıyacaksınız (katlandığında HB bagajına sığmayan katlanırlar var), asansörsüz apartmanda mı saklayacaksınız (çelik ağır katlanırlar var), yokuş tırmanacak mısınız (dişli oranları önemli), uzun yola gidecek misiniz (dişli oranları ve teker çapı önemli) v.b.

• Beğen
Tepkiler: mustafakaya45
Scudo
Çok teşekkür ederim affınıza sığınarak hiç bilgim yok hakkaten.. herkes ürünü inceleyip övüyo ama siz değerli kullanıcıların deneyimi bambaşka tabi ki. sadece herkes dahon tavsiye ediyor. ama fiyatları yüksek baya. Üstad şöyle ki: şehir içinde iş ev arası 2 km yaklaşık ve manisa muradiye de oturuyorum. düz alanda süreceğim. arabam da üstad hatcback ölçüsü önemli tabi. arada bir arkadaş ile izmirde sahilde sürsem yeter...:) apartmanda asansör var şükür tabi kg ağır olursa zayıf bir vucutla taşımak zor olmamalı... Emeğinize tekrar teşekkürler .... 👍

Çok teşekkür ederim affınıza sığınarak hiç bilgim yok hakkaten.. herkes ürünü inceleyip övüyo ama siz değerli kullanıcıların deneyimi bambaşka tabi ki. sadece herkes dahon tavsiye ediyor. ama fiyatları yüksek baya. Üstad şöyle ki: şehir içinde iş ev arası 2 km yaklaşık ve manisa muradiye de oturuyorum. düz alanda süreceğim. arabam da üstad hatcback ölçüsü önemli tabi. arada bir arkadaş ile izmirde sahilde sürsem yeter...:) apartmanda asansör var şükür tabi kg ağır olursa zayıf bir vucutla taşımak zor olmamalı... Emeğinize tekrar teşekkürler .... 👍

Dahon hakkında çok bilgim yok. Tern'leri beğeniyorum ama fiyatları çok yüksek geliyor.
Ben katlanır bisiklet kullanıcısı değilim, sadece bir yandan diğer bisikletlerimi kullanamadığım birkaç durum için katlanır bisiklet araştıran biriyim. Bu nedenle aşağıdaki tüm değerlendirmelerim hakkında daha doğrusunu o ürünleri kullananlar bilir, benimki dışarıdan bakan bir araştırmacı göz.
Özel bir yokuş-uzun yol ihtiyacı olmadığına göre standart modellerin hepsi işinizi görür. (link) üzerinden baktığımda Corelli Pocket'e kadar hepsi çelik, Corelli Pocket'in tipi bana çok aykırı geliyor, 2700+ liradan sonra Bisan FX 3600 ile alüminyum kadrolar başlıyor. Az yukarıda da Peugeot F13 var. Modelden modele değişse de çelikle alüminyum arasındaki yaklaşık 2 kg fark yakın fiyatlardaki çelik modelleri benim kafamda eliyor. Bütçeyi biraz yükselterek, başka yerlerden bakarak ya da kampanya/kupon kollayarak bu alüminyum modellerden biri alınabilir.
Bütçe biraz daha yukarı gidebilirse daha esnek vites seçeneği nedeniyle Carraro Flexi 121 (~3100 TL) ya da Peugeot F10-D (~3800 TL) beğendiğim modeller. Tern modellerine yönelecek durumum olmazsa aklımdaki model Peugeot F10-D.
Tüm fiyat değerlendirmeleri yukarıdaki sayfa ve bugün için. Başka sitelerde daha ucuz ya da pahalı olabilir ( mesela (link) ) ve sonraki günlerde ne olacağı da hiç belli değil. Bugünlerde neyin fiyatına baksam almak için döndüğümde artmış oluyor.

• Beğen
Tepkiler: mustafakaya45
Geri