Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kayseri (freeride)

sevgili chyeeene daha iyisini yaptıgını biliyoruz
devamını dileriz

Scudo
bu resmide bugün çektik daka fazla resim göndermek isterdim ama geri kalanları hep video ilerde daha iyi olacak ve daha çok resim gönderecegim
http://img19.imageshack.us/img19/8717/pict0213db3.jpg

sen ciddi isen neden olmasın ki ama amacın dalga geçmek ise işim olmaz kendin yap saygılar :boese157:

güzel resim galip daha güzelleride olacak inşallah

@hpeker58

teşekkür ederim dostum bırak arkadaş dalgasını geçsin uymayalım ona terbiyesizlik yapıyor bence iyisini biliyorsa bana o öğretsin (bana bir kelime öğretenin bin yıl kölesi olurum) demişler :( yakıştıradım senin gibi birisine saygılar betmo

selam fotolar guzel devamı gelsın hatta videoları da guzel olanlardan montajlayıp yollayın you tube dan :) benı tanımışındır umarım cheyenne :D

Fotolar da hareketler de güzel, bu fotoları aynı zamanda pinkbike'a da koymanızı tavsiye ediyorum.Dünya akrobatlarının buluştuğu sitede, Türk'lerin de varlığını gösterelim.

Galip slm...

Foto çok güzel çıkmış daha daha iyilerini yaptığınını biliyoruz en yakın zamanda da bekliyoruz yeni resimleri...

videolarıda Erkal'ın dediği gibi montajlayıp paylaşırsanız çok güzel olur...

montaj işine sen bakıyorsun berkay bir zahmet ne dersin en yakın zamanda ise daha ilgi çekici resimler göndereceğim saygılar

@ErkaL

seni tanımaz olurmuyum hiç bu maguralar olmasaydı şimdi bu bisiklette olmayacaktı.. kayseriden selamlar (erkal)

@cheyenne

Benim montaj yaptığım programın süresi bitti ama sen videoları cdye veya dvdye çekip bana verirsen ben ayarlamaya çalışırım bişeyler ;)
bizimde katkımız olsun ...

duke maşa neden kullanıyorum çünki daha sağlam bence bende 80 mm almak istiyorum herhangi bir marka maşa ama şimdilik yok umarım bulurum sizin dilinizden düşerim şakaydı bu saygılar :)

@BadBoy

sen ne diyon ne biliyorsun sen ki sitede bir virüs gibisin ne iş bu?

Adı üzerinde, kötü çocuk.:D
Ama siz de sokak yapıyorsunuz ona laf yok.

@cheyenne

Arkadaşlar, eleştri yapan kişi için haklıdır demiyorum ama hemen parlamamamız gerekiyor. Eleştirisine karşı sizde karşı fikrinizi söyleyerek karşılıklı saygı içerisinde cevap verebilirsiniz. Belki kendisi, şahsına ait freeride görüntülerini yayınlar, bizde hangisinin ne olduğunu anlamış oluruz.

Geri