Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kayseri-Sivas-Kayseri (220 Km)

Merak etmeyin hocam günde 40 50 ile başlıyor sonra 100 200'lere çıkıyor zaten :)
Ben çok atlamışım o zaman.😁 Canım istediğinde 20, 30 km gezerdim. Bir gün 170 dedim. Sonra 200, 300 dedim.😜

Scudo
@viatorem yok canım. Olsam olsam, uçanları aşağıdan izleyip zıplayanım.😅

Eline emeğine sağlık . Beni maziye götürdün. Sarıoğlan da 3 sene görev yapmıştım.Sivas kayseri yolu harikadır. Sarıoğlan ,kara özü mahallesi .ŞAHRUH KÖPRÜSÜ turu da güzel olur. Alta bir fotosunu bırakıyorum. 237234 dosyayı görüntüle

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Eline emeğine sağlık . Beni maziye götürdün. Sarıoğlan da 3 sene görev yapmıştım.Sivas kayseri yolu harikadır. Sarıoğlan ,kara özü mahallesi .ŞAHRUH KÖPRÜSÜ turu da güzel olur. Alta bir fotosunu bırakıyorum. 237234 dosyayı görüntüle
İnşallah hocam. Kafamda öyle bir tur planı daha var. Tuzla Gölü ve Şahruh Köprüsünü kapsayacak şekilde. Şartlar müsait olunca gerçekleştireceğim umarım.

@viatorem tebrikler! Herşeyiyle harika bir tur!

Hazırlıkları, anlatımı, başarma arzusu ve azmi ile çok etkileyici!

Paylaşım için de teşekkürler:harika:

@viatorem tebrikler! Herşeyiyle harika bir tur!

Hazırlıkları, anlatımı, başarma arzusu ve azmi ile çok etkileyici!

Paylaşım için de teşekkürler:harika:
Teşekkür ederim abi :) Dönüş kısmını da kısmet olup da bir türlü yazamamıştım ev taşıma, okul, dersler, sınavlar derken. Sayende aklıma tekrar düştü en kısa sürede onu da tamamlayacağım umarım.

Tebrikler kardeşim ayağına sağlık ben bu konuyu yeni gördüm. Biraz uzaktım bisiklet forumdan o süreçte. Senden bir hafta sonra da benim de bir şehirler arası turum oldu. Seni ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Çok güzel bir tecrübe. Motorlu elektrikli bir araç kullanmadan seyahat etmek çok büyük bir haz. Bunun da en hızlısı bisikletle oluyor. Ayağına sağlık inşallah Türkiye turu da nasip olur.

Önemli olan bisikletin donanımı değil yola çıkmak istemenizdir. Tourney setli bisikletle (hurdacıdan alıp bakım yaptı) 18 ülke gezen arkadaşlarımız var. Siz en doğru olanı yapıp bir noktadan başlamışsınız ve uzun turun tadını almışsınız. Artık bağlasalar durmazsınız zaten :))

Tebrikler kardeşim ayağına sağlık ben bu konuyu yeni gördüm. Biraz uzaktım bisiklet forumdan o süreçte. Senden bir hafta sonra da benim de bir şehirler arası turum oldu. Seni ve hissettiklerini çok iyi anlıyorum. Çok güzel bir tecrübe. Motorlu elektrikli bir araç kullanmadan seyahat etmek çok büyük bir haz. Bunun da en hızlısı bisikletle oluyor. Ayağına sağlık inşallah Türkiye turu da nasip olur.
Çok teşekkür ederim abi 🙏 Bir Pınarellomuz olursa 😜 günü gelince, Türkiye turu da olur inşallah 😅

Çok teşekkür ederim abi 🙏 Bir Pınarellomuz olursa 😜 günü gelince, Türkiye turu da olur inşallah 😅
Forumdaşlarıma göre bendeki pinarello ile sadece tt sürüşler yapılabilir. Hem de çirkin. Çöp diye tabir edilen bir ucube. Hey hat gerçekler öyle mi ki. Elbette hayır. Ama Türkiye turu için daha rahat bir bisiklet olması tabiki tercih edilebilir.

Öncelikle tebrik ederim. Biz de bu yolu arkadaşlarımızla geliyoruz. Bizimki söyle oluyor :sivas kayseri yapıyoruz akşam otobüse bisikletleri koyup geri de otobüsle dönüyoruz. Belki siz de kayseri sivas yapıp aynı şekilde dönebilirsiniz.

Forumdaşlarıma göre bendeki pinarello ile sadece tt sürüşler yapılabilir. Hem de çirkin. Çöp diye tabir edilen bir ucube. Hey hat gerçekler öyle mi ki. Elbette hayır. Ama Türkiye turu için daha rahat bir bisiklet olması tabiki tercih edilebilir.
MA telloyu bu konuyada mı alet ettin bravo doğrusu sana. Şaka ya alınma hemen. Ama senle bu yolu test etmeliyiz. Bu yolun hakkı maksimum sekiz saattir. Bahara gidelim.

Yok abi sen onlara bakma, senin makine de en az forumdaki başlığı kadar harika 😂 Bir türlü sonuna yetişemedim sürekli geriden okuyorum mesajları da öyle muhteşem bir muhabbet dönüyor ki orda. Borçlar Hukuku dersim aklıma geliyor senin başlığa girdikçe hep: Kitapta hocamın anlattığı yerden 40-50 sayfa önde gidiyorum, şöyle bir bakmayı unutsam ertesi gün hocadan 80 sayfa geriye düşüyorum 😅😂 Sizin muhabbeti okuyorum okuyorum diyorum çok az kaldı yakalayacağım. Bir şey oluyor giremiyorum sonra bir giriyorum siz bi 15 sayfa daha konuşmuşsunuz. Fark açılıyor haliyle ama bir gün yetişeceğim😂
Öncelikle tebrik ederim. Biz de bu yolu arkadaşlarımızla geliyoruz. Bizimki söyle oluyor :sivas kayseri yapıyoruz akşam otobüse bisikletleri koyup geri de otobüsle dönüyoruz. Belki siz de kayseri sivas yapıp aynı şekilde dönebilirsiniz.
Ben aynı rotayı bir gün içinde denemeyi düşünüyordum ama dediğinizde mantıklı hocam. Burdan direkt 190 Km Kayseri-Sivas yapılıp otobüsle dönülebilir. Teşekkür ederim fikir için 🙏

Son düzenleme:
Tebrik ediyorum. Aslolanın yürek olduğunu bir kez de siz kanıtlamışsınız. Devamı da gelir umarım.

Geri