Scudo Sports

kayseri trial gösterisi 2

Scudo
hemen güncellememiş kardeş 1 saat içinde yada en fazla yarına açar foruma attımkı yarını beklemeyım dıye elbet guncelleyecek akıllı tv ye yenı attıgım ıcın öyle dıyor

ben bu videoyu biyerde izledim ama nerde izlediğimi bulamıyorum. şarkıdan tanıdım sözler dikkatimi çekmişti :D

• Beğen
Tepkiler: boxtubing
Video gerçekten çok başarılı, arkadaşı tebrik ediyorum..
Sanırım daha önce facebook linki ile verilmiş bu video..

• Beğen
Arkadaşlar harika bir video. Bizim Fatihli Halilin de böyle bir bisikleti var. Elime aldım ve bir tur çevirdim, biz elimizle çeviremezken siz bisiklet üzerinde bir çok hareket yapıyorsunuz, tebrik ediyorum.

Yalnız eğer o arkadaşlar bu forumdaysa tek ricam, bir yol bisikleti görünce hemen, yanında hareket yapmaya kalkmasınlar, tam önümüzde bir anda hareket yapıyorlar biz öyle MTB gibi hemen duramayız, kaldrırımdan giderken önümüze zıplayıveriyorlar. :):):)

Tekrar tebrikler.

• Beğen
ewet arkadaşlar daha önce facebook linkiyle paylaşmıştım fakat facebooktan vıdeonun kaldırılması ve bazı arkadaskarımızın üyeliği olmaması nedeniyle kaldırdık ve akıllı tv aracılıgıyla yenıden yukledık yorumlarınız ıcın tesekkur ederım saygılar;)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay
bu video eski sanırım :D çünki vitra boğaz takılı;)yaz geldi yeni videoların zamanıda geldi yasin ne dersin;)

paylaşım için teşekkürler video çok güzel olmuş hareketler dikkat cekici ama sanırım caddeye yakın bir yerde yapıyorsun arabalara dikkat et arkadaşım yetenekli arkadaşlarımıza birşey olmasını istemeyiz.

Son 3 mesaj yazım hatası nedeniyle silinmiştir. Arada kalan bilginin kaybolmaması adına:
Galip: benim bisikletim 9.6 kg ağırlık
Berkay: Galip 9.6 kg çok iyi bir değer..
Burdan diğer arkadaşlara da rehber olması açısından parça listesini yazabilir misin?

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
bisikletimin parçaları :

mosso slalom m2 14 inç kadro
mosso düz rigid maşa
easton ea 50 gidon 690 mm
easton ea 50 boğaz 110 mm
hayes stroker trial 203 mm ön disk fren
shımano lx arka kare fren
subra bh disk jantlar
dt swıss shampıon jant telleri
arka lx göbek
ön deore 6 vida disk uyumlu göbek
lastikler cheyenne 2.40
aynakol shımano lx profosyonel 22_32 dişli
ruble shımano deore 8 li 32-11 dişli
zincir kmc z92
arka aktarıcı shımano xt
elcikler amoeba
arka vites kolu deore 8 li

toplam ağırlık 9.6 kg aklıma gelenleri yazdım eğer merak ettiğiniz yada eksik kalan birşey varsa cevaplamaya hazırım saygılar

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
@cheyenne

Galip ilgin için teşekkür ederim, çok güzel parçalarla toplamışsın bisikletini ancak bu parçalarla 9.6 kg biraz az gibi. Nerde tarttın acaba? Benim XC bisikletim bile 11.4kg şu an ki bisikletinde benimkinden hafif bir tek ön maşa var.. Dİğerleri benimkinden fazlasıyla ağır parçalar..
Bu parçalarla (ağırlıklar min. tutulduğu halde) bisikletinin ağırlığı ~10.5kg'in altında çıkmıyor.. (İstersen parçaların ağırlıkları ile beraber parça listesini yayınlayabilirim:))

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
@d.berkay

ön maşa hafif demişsin berkay ayrıca kullanmış olduğum bisikletin ön vites aksamıda yok onunda hafifliği var ayrıca kullanmış olduğum maşanın ağırlığı 600 gr mosso alü. düz rigid maşa burdan baya birşeyler kazanıyo tartma konusuna gelecek olursakda hassas bir tartı kullanma imkanımız yok kantarı kullandık ilgin için saol unutmadan boğaz ve gidonda baya hafifler

@cheyenne

Biliyorum Galip'cim.. Parçalar için tek tek ağırlık hesapladım.. Maşanın ve kadronun ağırlıklarını biliyordum.. O şartlar altında dahi 10.5 kg çıktı ki pedallar vs. hariç..

Bence kantarda hata var:) Yani 9.6 rakamı bir XC bisikleti için bile düşündüğünüz zaman bayağı bir hafif kalıyor. Ki biz Dj den bahsediyoruz. En kolay şekilde ölçüm yapmak için bu yola başvurabilirsin:
İlk önce (ev tipi) tartıya çıkıp fotoğrtafını çekersin sonrada bisikletinle çıkıp fotoğraflarsın daha sonra çok minik (integralini alıp kareköküyle çarpıp bisikletin aks mesafesine bölme :) ) bir matematik işlemiyle sonuc elde ederiz:)

Geri