Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kayseri trial video

@fatih kemani

pardon kardeş anlayamadım kim kendisi yapmıyor internetten yayınlamış anlayamadım biraz daha açık olabilir misin :boese157:

Scudo
@Tolgahan_07

Türkiyeni zaten bildiğim kadarıyla profesyonel extreme spor kameramanı yok.

@fatih kemani

Arkadaşlar lütfen böyle şeyler yazacaksak hiç yazmayalım emeği geçen tüm arkadaşlara şuan küfür etsen daha iyi bunu söylemektense.Ayrıca tüm takıma teşekkürler yakup sonunda kadroyu dönderebilmişsin seni ayrıca tebrik ederim galip abicim umarım sende en kısa zaman da grubun başına dönersin acil şifalar dileğimle.Aralarda benim corratec te girmiş videoya:D Hepinize teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: cheyenne
waaay bizim okulun orası.... abi manyak yapıyosunuz yaaa
(sümer kampüsü)

@OzzYMKL

kardeşim duygularımızı çok güzel dile getirmişsin saol benim karşıma laf salatası ile değil yaptığınız hareketlerle videolarla çıkın istiyorum :boese157:

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Beni yapamayacağım şeyler bunlar ve manyak güzel hareketler..

En çok bu hareketleri yaparken kask takılabilirliğini ispatlamış olmanız..:winkenlux

Eyvallah....

Ama elektrik panolarına dikkat

@paramedik34

uzun zamandan sonra kask problemin, arkadaşlar çözdüler inşallah bundan sonra daha iyi olacak ;)

• Beğen
@cheyenne

Harbiden abi bu sefer kask tarafından hiç laf yememişiz.

@OzzYMKL

yemedik te ne oldu kask sorununu dile getiren arkadaşlar şimdi hiçbir yorum yazmamışlar :D

• Beğen
Tepkiler: M.S.S.
@cheyenne

boşver varsın olmasın abi daha iyi.

@Lostman

hakketen yazanda bizin oynayanda tebrik edende en azından birbirimize saygımızı kaybetmiyoruz bu yeterli :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: cannn3715
@cheyenne

Biz böylede mutlu ve iyiyiz abi reklama gerek yok boşver varsın olmasınlar.

• Beğen
bu seferki gerçekten güzel bi video ama yeni sezona inşallah adamant lı olur:Dve bu bölgenin hakkını veririz;)gerçi bu kadar imkanla bunun hakkını vermişsek daha fazlasınıda yapa biliriz;)

@cannn3715

isim vermek istemediğim diğer trialciler nerdeler kimse bişi yazmıyor ya görmediler yada umursamadılar bilmiyorum yani tüm kayserililer buraya :D

@cheyenne

başka kayseriden kim var abi bırak allahını seversen toplasan 25 hadi 30 bisikletçi y6arısıda foruma bile takılmıyo zaten.

• Beğen
@OzzYMKL

adam konuyu açtı bir kez bile girip bakmıyor iyi valla hiç koyma daha iyi yada bırak biz ekleyelim :boese157:

• Beğen
abi allah aşkına bura msn oldu yazmayın arkadaş napalım yakup kardeş sen niye altında kadro çeviriyorsun bak suçlu olduk kimse yazmıyor :)

• Beğen
Geri