Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kazada yamulan gidonu düzeltme

krhnbgck

Üye
Tepki
32
İsim
korhan
Bisiklet
Salcano
Dün düşmanima vermesin. Bir sürücü hiç bakmadan sola dönüş yapti bende arka frene bulaşan yağ nedeniyle düşük hizda giderken ufak bir kaza geçirdim. aracin ön tamponundan sekmemle sağa yuvarlanmam bir oldu. Kask önemli bu arada . Çok şükür bir iki sıyrık ve diz ağrisiyla kurtulduk. Ancak bisikletin ön balansi bozuldu ve gidon sağ tarafi yamuldu. Daha önceden deneyimli arkadaşlar veya sanayi deneyimi olan arkadaşlar bakabilir mi düzelir mi yrnisini sipariş edetim mi. Resimlerde ok ile gösterdiğim yöne yamulma mevcut ve yuvarlakla gösterdiğim yer de düźleşme mevcut. Her türlü yorumununuzu bekliyorum şimdidrn teşeķķürler.

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/827b21fbb17bf3e1454d700721c41027.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/2f6988c1fceb7c4c31b55cd41e8b6790.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20160907/eb5eda4153a40fc9bfbb2dcb0d4b1227.jpg

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Hocam geçmiş olsun. Tamirle ilgili değil ama bir şey sormak istiyorum. Kazaya dair bir tutanak falan oluşturmadınız mı? Yani söylediğinize göre hata sizde değil, zararınızı araç sürücüsünden talep etme imkanınız yok muydu?

aslında ilk aklıma gelen öyleydi ancak sürücü hatasının farkındaydı o nedenle polis tutanak ile uğraşmadık hastahaneye gittik film çektirdik diz için temiz çıktı o da zararımı karşılayacağını söyledi. şimdilik bir sıkıntı yok acaba tamir olur mu diye resimleri ekledim.

@Dethagorf Evet hocam genelde kaçarlar ancak herkes için aynı şeyi söylemek mümkün değil. Dün geceki turumda iki kaza atlattım. Aslında önceden öngördüğüm halde kasıtlı olarak sürücüleri telaşlandırmak için kaza mesafesine kadar devam ettim ve sonra bağırdım. Bahsettiğim olayda iki sürücü farklı aralıklarla sahil kenarındaki otoparktan yola çıkıyorlardı. Bisiklet yolu otopark yolundan geçtiği halde bekleme çizgisinin ne olduğunu bilmediklerinden direk bisiklet yolunun üstüne çıkıyorlar. Ben sağlarında kaldığımdan ve trafik onların solundan aktığı için direk yola adapte oluyorlar. Ben de yolcu kapısına kadar yanaşıp bağırıyorum. Özür diliyorlar falan, onlar yumuşak davranınca ben de aynı şekilde karşılık veriyorum. Dikkat edin sizin camdan içeri girsem Allah muhafaza bunu özür telafi etmez diyorum ve yola devam ediyorum. Tabi kaza olsa belki onların da tepkisi farklı olur ama biz elimizden geldiğince kendimize tanınan kurallarla hareket etmeye çalışalım.Arkadaşın kazasında da sürücü zararı telafi sözü vermiş. Umarım sözünün arkasında durur.

@serdar gök Umarım,ben kendim kurallara uymaya özen gösteriyorum çevremdeki bisikletli arkadadaşları da uyarıyorum ama arabadakiler duyuyor mu duyup ta umursamıyorlar mı bilemiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
geçmiş olsun. Kanırtsanız düzelir ama gidondaki yuvarlak içine aldığınız düzlük gitmeyebilir

Kanirtirsam düzleşen bölgeden kirilir mi diye korkuyorum. Isıl işlem görse daha sonra kanirtsak daha mi kolay olur. Kirilma riski de kalkar.

SM-T310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hafif tavlayarak yaparsanız boyası bozulmayabilir.. lakin ısıtmadan da düzeltilir gibi gözüküyor.. kesiti hafif düzleşen bir bölge var.. orası tam anlamıyla düzelmeyebilir.. geçmiş olsun.. bol pedallar..

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: krhnbgck
Geri