Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kazıklanmanın dayanılmaz hafifliği

Hasan Tunalı

Daimi Üye
Tepki
153
Bisiklet
Cube
Cumartesi akşam işten çıktıktan sonra Bağdat caddesinden Kadıköy'e doğru gitmek için yola çıktım akşam turu yapacağım için arka ledlere 2 tane pil alayım dedim Cadde Bike'ın önünde durdum. Pil istedim tanesine 7 TL dedi, neyse 2 tane aldım pahalı olduğunu fark ettim ama yapacak bir şey yoktu.
Sonra internetten baktım 5 adet pil 5 TL'ye satılmakta. Bu kadar kazıklanacağımı düşünmemiştim.

Ama bu 2 oldu daha önce de akor ayarı yaptırdığımda 25 TL almıştı.

Hayırlı kazıklamalar...

Scudo
Bazen o anda bir şeye ihtiyaç oluyor ve bedelini gözünüz görmeden ücretini veriyorsunuz. Ama daha sonra tesadüfende olsa aldığınız ürünün daha düşük değere sahip olduğunu görünce haklı olarak kazıklandım hissine kapılıyorsunuz e haksız da sayılmazsınız. :)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Tunalı
Akort ayarını ve kontrolünü kendim yapıyorum. İnternetten çeşitli dökümanları okuyarak ve izleyerek öğrenmenizi tavsiye ederim.

Evimin yan tarafindaki avm (espark)tan 24lusu 4 liraya aldim dün(sony),fena oturmustur..

@Erkin Kalender
aynen ya kendimi turist gibi hissettim..

@harunpolat

Teşekkür ederim :) bende akor ayarı için 2 kez 25 TL ödedikten sonra internetten araştırıp buldum. Artık kendim yapabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: olympos
hatırlattığın iyi oldu. benimkinin de pili bitti kendini bile aydınlatamıyor. az önce sipariş verdim 5li set kargosuyla 10 küsür bişe. ben eski fotoğrafçıyım ama eski çalıştığım yere gitsem gene bana 5 liyi 10 liradan fazlaya satar benim eski patron :D

• Beğen
@chnkrmz
konuyu buraya açtıktan sonra kazıklandığımı daha da iyi anladım yarama tuz basılmış gibi oldu :D

Eğer kazık yersem bir daha gitmem ama gidecek olursam da önceki kazığı illa ki söylerim. Genelde bozulan bir surat ve verilen soğuk bir cevap alırım. Bunun dışında en sevdiğim tepki, başıma gelen olayı internetin her türlü portalında tekrar tekrar bıkmadan dile getirip karşı tarafı gıcık etmektir. Bir keresinde kavgalı olduğum hastaneyle telefonda tartışırken "Beyfendi zaten her yere bizimle ilgili şikayette bulunuyosunuz" diye tepki almıştım. Neyse konuyu uzatmadan yazın şikayet sitelerine :)

Bir tane pile 7 lirayı bile bile verdiyseniz bence bu kazıklanmaya pek girmez. Kadıköy gibi bir yerde hiç mi bulamadınız bir market ? Merakımdan soruyorum.

elektronik marketlerde çok daha ucuzlar. GP marka piller var

• Beğen
Geçmiş olsun. Ben duracell turbo max kullanıyorum. 3adet AAA pil, karma kullanımda (%80 flaşör, %20 sabit ışık) yaklaşık 80-90 saat civarı gidiyor. 4 tanesi 15 lira civarında alıyorum. Şu an hepsiburada da kampanyaya girmiş 8 lisi 10 lira hemen kapayım birkaç paket:ssrtcbya:

@Tolga Çelebi Bir markete sordum yoktu. Sonrasında uğraşmak istemedim. Eğer orda da pil bulamasaydım led lambalardan alacaktım 2 adet 20 TL idi o da kazık :D

@Ruhpastası karaköy alt geçit bundan sonraki gideceğim yer..

Siz yine iyisiniz zamanım olmadığı için akord ayarına 50 Tl bayıldım. Bir de temizlemek için 50 daha istedi de sağol almayayım dedim.

• Beğen
Tepkiler: oktay3833
Bu iş biraz esnaflıkla ilgili. Beyoğlu'nda bir müzik market kibrit kutusu kadar reçineye 7,50 istemişti. Tahtakale'de dükkanın önünde çuvalla görüp işime yarayacak kadar (1 avuç) seçip satıcıya fiyat sorunca "Abi o kadar mı? Al git, para istemez" demişti de zorla vermiştim 5 lira :) Esnaflık insana büyüklerinden kalan bir meziyet bence.

Pil sorunu migrosun 1+1 kampanyaları ile panasonic evolta şarjlı pillerle halledince bir daha derdi olmuyor , tavsiye ederim:)
(şarjlı halde boşta durursa 1 yıl sonunda %80 i korunuyor)

Serbest piyasa :)

Al şarjlı pil doldur doldur kullan :)

• Beğen
Geri