Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
@Özgür K.
6 sezonun neredeyse tamamını indirmiştim. İlk üç sezonu da 3 defa bitirdim :) Benim için diziden çok başka birşey :) Senin Sheldon ı da gördüğümde çok gülmüştüm bende :)

Bunu eve alabilecek babayigit var mi ? :D

unnamed (16).jpg

• Beğen
Tepkiler: Ghost
20150127_194922.jpg

Sokaktaki pisicanlar kapiya kadar geliyorlar. Ilk baslarda sari kedi alismisti simdi yaninda arkadas getiriyor :))

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Bu da benim kedim. Bayan Tatlı.
Doğum günümde sokakta karşılaştık. Nomalde bir köpekseverdim, kedilerden pek hoşlaşmazdım ama bu küçük tatlı şey kalbimi çalıverdi. İlk kedim ile aramız çok iyi. Huyu da çok iyi çıktı, tuvalet eğitimi tam. Tırmalama, ısırma huyu yok. İşyerimde (evimizin alt katı) berarber yaşıyoruz. Eşimi ikna edebilirsem eve almak istiyorum ama bu kadarı bile çok büyük gelişme.
4.5 yaşındaki kızım Kayra ile de çok iyi anlaşıyorlar.20141219_162115.jpg 20150115_162646_12.jpg

@Mehmet LeventBen kısırlaştırmaya karşıyım fakat bebeklerin sorumluluğunu alamayacak durumda iseniz bunu anlarım. Çünkü insan üzülüyor sonraları, aklınıza gelecektir emin olun. Kısırlaştırma işlemi ilk kızışmadan sonra yapılırsa daha sağlıklı olur. Öteki türlüsü sağlık tehlikeleri taşıyor.

Saygılar

@ArdaEDoğru bir tespit. İştah durumu tavan yapıyor ve aşırı kilo almaya başlıyorlar. Eğer hareket etmezler ise ve sürekli yatan bir yapıya sahipse ömürlerini kısaltıp sağlık sorunlarına yol açıyor.

Benim kedide kısır fakat diyet mama kullanıyorum. Fiyat olarak uygun fakat kalite açısından güzel bir mama buldum. Market mamalarından kullanıyorsanız kullanmanızı tavsiye etmiyorum çünkü içerisinde bulunan maddeden dolayı bağımlılık yapıyor ve dışkıda koku oluyor fazlasıyla. Bahsettiğim mamanın kokusu dahi çok çok az bu yüzden o mamayı kullanıyorum.

@Betül Ö.
Mamanın ismini ve fiyatını paylaşır mısınız?

Bonacibo Sadece tek bir sitede satışı var. İzmirde fabrikası var ve üretim orada oluyor fiyatları gayet uygun fakat kedim de bu mamaya geçtikten sonra farkettiğim değişiklikler tüylerde parlama ve dışkıda koku azalması oldu. Market mamalarını kullanırken sadece ( whiskas) yiyordu dışkısında koku yoğun oluyordu. Konserve mamaları da uygun ve kokusuz. Ben kum, yaş mama ve kuru mamayı bu site üzerinden aldım taksit imkanı da oluyor mamayı bitiremeden taksiti bitmiş oluyor buda avantaj :). 15 kg üzeri alımlarda kargoyu da ücretsiz yapıyorlar bu konuda hesaplı oluyor. Daha kaliteli mama kullanıyorsanız alışkanlıkları değiştirmeyin bence ama eğer whiskas, goody gibi markalar kullanıyorsanız kesinlikle öneririm bu mamaya geçmenizi.

Konu kapanalı çok oldu tekrar tekrar açıyorsunuz. Kediler hakkında paylaşım yapılıyor ne güzel ortam neden geriliyor anlamadım dün geceden beri

• Beğen
Tepkiler: Mustafa balcı
Admin bey mesajları silmekle konular kapanmaz, adam gibi soyledin adam gibi kapattık gittik mevzuyu, mesaj silmekde ne oluyo ?

Abdülsamed ben sildim mesajları gereksiz mesajlar burada ne işi var? Konu dışı tartışacaksanız özelden yada ayrı bir konu açıp oradan tartışın kedi severler buraya yazıyor hala uzatıyorsunuz. Dün geceden beri alakasız bir yere geldi konu gereği ney acaba?

Bence mesaj silmek saygısızlıktır, konu tatlıya bağlanır biter sonra kalabalık edenleri silersin ona bişey denmez ama bu şekil yapmak söz hakkını bölmek hiç etik bir davranış değil.

@Abdülsamed AKBULUT geçen sayfalarda ben bir şey yazdım. Bir ricada bulundum. Sağolsun tartışmaya giren birkaç üye kırmadılar sonlandırdılar. Fakat siz Abdülsamed bey size kasıt yok burada ama fark ettiyseniz söylenen her söz, yeni bir tartışmayı beraberinde getiriyor her ne kadar son kez yazsanız da konuya. Yani kapadım deseniz de, o mesajınızı gören başkası yine başlıyor beraberinde geliyor çünkü. Sıkıntı bu işte. Betül hanım da o yüzden işlemde bulunmuş ve yerinde bir iş yapmış. Sizden ricam konu içeriğinden devam etsin şimdi --->

Ne olursa olsun benim yazdığım mesajı silmesi, eliyle ağzımı kapatmasından farksızdır ve buna kimsenin hakkı yoktur, buyrun devam edin içeriğinize.

ya kardeşim yeter ya kedi meselesinden çıkacak konu valla

Geri