Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Ne mama kullanıyorsunuz? Özellikle kısır kediler ixin önerileriniz nelerdir?

@hallemon "Kısırlaştırılmış kedi maması" pazarlama stratejisi (kazığı mı desem?). Etin yağsız kısımlarından yapılıyor böylece kalorisi azalmış oluyor. Onun yerine normal mamayı kısıtlı vererek aynı kaloriyi almasını sağlıyorum hayvanın. Zaten normal mamaya alışmışsa diyet mamaya baya bi direniyor, istemiyor.

@hallemon "Kısırlaştırılmış kedi maması" pazarlama stratejisi (kazığı mı desem?). Etin yağsız kısımlarından yapılıyor böylece kalorisi azalmış oluyor. Onun yerine normal mamayı kısıtlı vererek aynı kaloriyi almasını sağlıyorum hayvanın. Zaten normal mamaya alışmışsa diyet mamaya baya bi direniyor, istemiyor.

Bu açıdan hiç düşünmemiştim. Mantıklı aslında, madem kalori azaltılacak ; o halde grami azaltabilirim

Nazar felan olur maazallah.

Bunu okuyan herkese sesleniyorum. Kedilerinizi kısırlaştırın lütfen. Kara kara düşünüyorum, nasıl sahiplendireceğim diye.Sokaklarda hiçbir kedinin ziyan olmasını istemiyorum. Sokaktan sahiplendiğim kedi doğurdu. Eveliyattan kedi bende olaydı, kısırlaştırırdım.

Yetişkin aslanlar; yavruları kendilerini ısırdıklarında yavrularını eğlendirmek, neşelendirmek için acı çekiyor rolü yaparlar.

Screenshot_20220306_134536_com.twitter.android.jpg

Geri