Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Geçen gece parkta karşılaştığım komşumuzun beslediği kedi ailesi. Normalde 5 yavrusu vardı diğer 3ü alınmış 2'si anneleri ile devam ediyorlardı.
IMG_20230713_214507.jpgIMG_20230713_215545-2.jpgIMG_20230713_221417.jpg

Sabah sabah pisilerimizi de sevdik. Çantamızı da tırmıklattık, parmak uçlarımızı da kemirttik. Kedi sevmek ne zor.
IMG-20230718-WA0003.jpg

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Önce buraya yazacaktım sonradan aklıma yerel bisiklet grubuna yazmak geldi. Arkadaşım eşimden ayrılma sürecinde ve yeni ev sahibi hayvan kabul etmediği için sahiplendirmek zorunda kaldı. Yazdığım gruptan 1 gün içinde bir kaç dönüş geldi ve içlerinden en uygun gördüğü aileye vererek sahiplendirmeyi yapmış. Açıkçası hem ayrıldıklarına üzüldüm, hem de gerçekten sevilen bir yere gittiği için mutlu oldum. Adını vaktiyle renkten dolayı Mısır koymuşlarmış.

306317 dosyayı görüntüle
Evet bu kedi için bir yuva arayışımız devam ediyor. Bayramda sahiplenmek isteyen aile geri adım atmış, arkadaşımın aramalarına ise geri dönüş yapmamış ondan sonra yerel 1-2 grup ile iletişime geçtik 2 kişi daha istedi ama onlarda sıra ile geri çekildi sebebi nedir bilmiyorum. Çevresinde isteyen varsa uysal, aşıları tam, çipi mevcut, 2 yaşında 1 paket maması 1 paket kumu, taşıma çantası ve diğer tüm eşyaları ile verilecek. Özelden yazarsanız arkadaşım ile iletişime geçmenize yardımcı olabilirim. Canlı hayvan gönderimi yapamayacağımız için tercihen Denizli içinden birisi olursa daha mantıklı olacaktır.

39 yaşıma kadar, bir yerde kedi görsem yolumu değiştirir acayip korkardım kedilerden bile. Arkadaşım, hadi senin bu hayvan korkunu yenelim dedi. Yaş oldu 48. 9 senedir bir kedim var. Artık hiç bir hayvandan korkmuyorum. Tek korktuğum yaratık, insan.

Sıcak havadan dolayı, kendini salı vermiş. Okadar seslenmemize rağmen, sizi çekemem dercesine umursamadı bile 🤣
IMG20230726170648.jpgIMG20230726170636.jpg

Geri