Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Bisiklet yarışını izlerken ekrandan bisikletlileri yakalamaya çalışıyordu sonra ben biraz mırıldanınca dönüp bana bakışı.
IMG_20231013_161438.jpg
Akşam nasibi çıkarma çabaları, zaten pişirdikten sonra ayaklanmış şekilde veriyorum ama limiti yok sürekli yesin istiyor.

Son karede de yemeği yedikten sonra kucakta uyuma anı.

Dosyalar

• IMG_20231013_174707.jpg
    IMG_20231013_174707.jpg
    47,6 KB · Okunma: 28
  • IMG_20231015_125854.jpg
    IMG_20231015_125854.jpg
    69,4 KB · Okunma: 25
listeye beni de ekleyin.

içimde bir uktedir kedi, yeterli ilgi gösterecek zamanım olmadığı için uzun yıllardır evimde böyle bir misafirim yok. bazen bu tarz başlıklar beni etkilese de hayvana yeterli ilgi ve bakımı sağlamadıktan sonra bir anlamı yok.

Geçmişte bayağı haşır neşir idim kedilerle, umursamaz tavırlarına hastayım bu hayvanların.

Daha düzenli bir hayatım olduğunda kesinlikle bir tane tekir misafirim olsun isterim. forumda bu kadar kedi severin olmasını beklemiyordum, iyi ki varsınız.

listeye beni de ekleyin.

içimde bir uktedir kedi, yeterli ilgi gösterecek zamanım olmadığı için uzun yıllardır evimde böyle bir misafirim yok. bazen bu tarz başlıklar beni etkilese de hayvana yeterli ilgi ve bakımı sağlamadıktan sonra bir anlamı yok.

Geçmişte bayağı haşır neşir idim kedilerle, umursamaz tavırlarına hastayım bu hayvanların.

Daha düzenli bir hayatım olduğunda kesinlikle bir tane tekir misafirim olsun isterim. forumda bu kadar kedi severin olmasını beklemiyordum, iyi ki varsınız.
Ben birkaç haftalık ele avuca gelenlerini ille kucaklıyorum. Fırından çıkmış sıcak ekmek gibi oluyorlar. Kimisi korkuyor, çalıya kaçıyor. Kimisi de iki parmak şıklatsan bıyık sevsen hemen kucağa geliyor. Çok korkusuz bu hayvanlar hakikaten fındık kadar boyuyla.

Ben birkaç haftalık ele avuca gelenlerini ille kucaklıyorum. Fırından çıkmış sıcak ekmek gibi oluyorlar. Kimisi korkuyor, çalıya kaçıyor. Kimisi de iki parmak şıklatsan bıyık sevsen hemen kucağa geliyor. Çok korkusuz bu hayvanlar hakikaten fındık kadar boyuyla.

Yavru kedilere, özellikle anne sütünü bırakmamış kedilere çok dokunmamak gerekir. Sevmenizle yavruya bulaşan yabancı koku nedeniyle anne kedi yavruyu reddedip emzirmeyi bırakabilir. Bu da yavrunun ölümüne sebep olabilir.

listeye beni de ekleyin.

mamasıni ver kakasini temizle,akşamlarına biraz oynaş kafi,zaten canı isterse zorla gelir sevdirir, canı istemezse yüzünüze bakmaz😂 unutmayın siz onu değil o sizi seçer,sizi köleniz olarak görüyor çünkü 😂

mamasıni ver kakasini temizle,akşamlarına biraz oynaş kafi,zaten canı isterse zorla gelir sevdirir, canı istemezse yüzünüze bakmaz😂 unutmayın siz onu değil o sizi seçer,sizi köleniz olarak görüyor çünkü 😂
Bizim buradakilerin bahçeye bıraktıkları kakalar 24 saat olmadan sümüklüböcek ziyafetine dönüşüyor. Doğal yaşam çok acaip.

Aynen kedi sizin evcil/vahşi hayvanınız değil siz kedinin insanısınız. Benim kedi mesela akşam geldim yemek miyavlaması ile yanaştı yemeği yediği 2 gidip akvaryuma pati attı oradan evin koridorunda 2-3 saklambaç oynadık şimdi gitti kanepede yatıyor. Gece de gelir benim tepemde yatar.

Kimisi de iki parmak şıklatsan bıyık sevsen hemen kucağa geliyor. Çok korkusuz bu hayvanlar
bayılıyorum bu hayvanlara, diğer hiçbir hayvana benzemiyor. eskiden bir tane vardı, her akşam süt saatini biliyordu.

mamasıni ver,akşamlarına biraz oynaş kafi,zaten canı isterse zorla gelir sevdirir, canı istemezse yüzünüze bakmaz😂 unutmayın siz onu değil o sizi seçer,sizi köleniz olarak görüyor çünkü 😂
Hocam hayvanın gezip tozabileceği bir bahçe olmayınca zor, apartman hapis gibi bir yer. Ben tekir için konuşuyorum, şu kendini sevdirmeyen umursamaz türe gıcık oluyorum. nerede ne yapacağı belli olmuyor, haha.

bayılıyorum bu hayvanlara, diğer hiçbir hayvana benzemiyor. eskiden bir tane vardı, her akşam süt saatini biliyordu.
Gene bir tanesi geldi sevdirdi sabah şekeri, öyle de keyifli ki ben gidiyorum hemen benim önüme merdivenleri tırmanıyor.

listeye beni de ekleyin.

Kedilerden 39 (yazıyla otuzdokuz) yaşıma kadar korktum. Sonra kızım geldi hayatıma. 39 yaşından sonra basılı ne kadar kitap varsa kediler hakkında okudum. En ilginci 18 saate kadar uyuyabilmeleri. Özetle evde kedi olursa, akşamdan akşama ona misafir olursunuz. İsterse gelir sevdirir istemez ise kolunuzu çizik içinde bırakır. İşte bir kedi severin rütbe işaretidir o çizikler. Evde bir tane bulunsun

Geri