Alazarhus
Ruhum bin karış havada !
- Tepki
- 332
- İsim
- Kerem Atalar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Corelli
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Tekirde tekir😁çok fenalar yaaa üstad. Hem çok yaramaz,hem de çok kurnazlar😄👍🖐322427 dosyayı görüntüle
Ne alaka bu fotoyu paylaşıyorsun demeyin. Far tasarımına bakar mısınız. Sırt üstü yatan kedinin kafası gibi. Bayıldım. Ben bundan almak istiyorum.
Edit büdüt Birazdan sevgili @Sadettin Z. ve @Can Çelik gelir, kedilere çok meraklıysan Jaguar F-Type felan al der.
Brolar, hem perem yok hem de ben evcil kedi seviyem.
Herkes yanlış biliyor, buna bilim de dahil.Hayvanseverlerin bildiğini bilim de doğruladı: Kediler aslında sıvı
(link)
Bro,Sabah sabah tepemde dikilmiş bir tip😂
322694 dosyayı görüntüle
önce nefes hissettim suratımda sonra baktım tepemde tipitip,kakasını temizletmeye gelmiş şrfsz! boh üstüne boh yapamıyor hanfendiBro,
Yanlış anlama da hiç de tependeymiş gibi durmuyor. Gözleri yukarı bakıyor.
Biraz var okb, yakalarız kaçmaz
322696 dosyayı görüntüle
Sokaktakiler ne yapsın, garibimlerönce nefes hissettim suratımda sonra baktım tepemde tipitip,kakasını temizletmeye gelmiş şrfsz! boh üstüne boh yapamıyor hanfendi
Fekat burada dikkatinizi çekmek isterim ki sol ön parça orjinal değil, değişmiş. Bir patik cırmıklarken diğerleri cırmıklamıyor olabilir, dikkat etmek lazım.Ama cins olmayanlar öyle mi? Hepsi nevi şahsına münhasır.
Mesela bu kedoda sol ön çamurluk tekir iken kaporta sarman
322730 dosyayı görüntüle
Yürüründe bir şey yok.Fekat burada dikkatinizi çekmek isterim ki sol ön parça orjinal değil, değişmiş. Bir patik cırmıklarken diğerleri cırmıklamıyor olabilir, dikkat etmek lazım.