bu ay içinde kendisiyle yola çıkacağız. bakalım bisikletle gideceğim büyük ihtimalle çanakkale'den istanbul'a. bagajda sepetle neler yapacak merak ediyorum.
Olabilir. Bizimkilerde aynı zamanda tipik Türk erkeği dayı figürlerini de barındırıyordu bünyesinde mevzu oldu mu dışarda gomlegiyle direk camda bitiyor
@irfanyazicitunc
Problem yok o zaman. Ayıcığa sarılıp uyumuş ya ondan sordum. Büyüdüğü zaman erkek kediler yavruyken oynadıkları tüylü şeyleri pis işlerine alet edebiliyor buda rahatsızlık veren bir kokuya yol açıyor uyarayım diyecektim İç dış parazitlerini ve karma aşılarını ihmal etmeyin abi. İç dış parazitlerini 3 ayda bir yenilemekte yarar var yoksa insanlara bulaşan toksikoplazma denen bir hastalığa yol açıyor.
Çok güzel hayvanlar. Hele yavruyken alıp tüm gelişimi sizinle alıyorsa ayrı bi güzel oluyordur eminim. Ben de bi tane sokakta bulmuştum almıştım evime. Birkaç gün kaldı ama annem rahat edemedi. Biz de sahiplendirdik. Çok hevesim var hala istiyorum inşallah ileride kendi evimde besleyebilirim
Ne kadar güzel kürkü var bu kedinin. Boynundaki metal zincir ağırlık yapmıyor mu ? Metalin yerine deri veya plastik kullanılırsa belki daha hafif olur. Bir de tasmaları gevşek bağlamak gerekir; sizinki de gevşek bağlanmış.
Bu kule ile çok güzel oynadı, dışarıyı seyrtti ve hamağında uyudu.
Fakat kafamda daha doğal bir ortam yaratma fikri vardı, ne de olsa dışarı salmıyorum minik Bay Dumanı bari içeride doğal bir jimnastik ve dinlenme ortamı yaratayım dedim.
Bütün odunları arazimizden topladım. Yeni olduğu için henüz biraz korkuyoruz. Ayrıca üzerinde bir sürü koku var çok ilgimizi çekiyor.
İlk birkaç saatte sevmeye başladık. Sanırım bu yeni istasyon ile çok eğleneceğiz.