Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

36778160376_37b12058c1_b.jpg

Scudo
Şu 2 arkadaş için yavru kedi maması tavsiyesine ihtiyacım var(3 aylıklar) öğrenci olduğum için bütçem fazla değil. şunu al ya da şunu alma şeklinde tavsiye verebilirseniz çok iyi olur :)DSC_0980.JPG

Dosyalar

• DSC_0980.JPG
    DSC_0980.JPG
    50 KB · Okunma: 3
@a.f.k. Tavsiye için teşekkürler. Bir de bu yaştaki 2 kedi için 1 kilo mama tahmini ne kadar gider? 3 hafta diye tahmin ediyorum ama doğru dürüst yavru kedi beslememiştim hiç.

Benim sıpalarla kıyaslayamam dünyayı yerler :)
Bişey diyemem ama paketin arkasında günlük miktar yazıyordu sanırım.

@Mustafa Zeybek, kiloya göre skala var ama tahmini kedi başına günde 50g yer ve toplamda bir paket 10 gün gider...ayrıca arada yoğurt verebilirsin...mesela ben tavuk ciğeri alıp pişiriyorum ve ciğeri buzlukta-suyunuda küçük kaplara ayrıca koyup saklıyorum, 4 günde bir bir parça suyunu ve içine bir parça çiğer koyup bir öğününde bayram yaptırıyorum(tavuk ciğeride oldukça uygun fiyatlı)

@a.f.k. Deneyip göreceğim öyleyse :D köydeki 3 yetişkin kedim için de başka bir tavsiye alabilirim :D DSC_0920.JPG IMG-20161230-WA0001.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Tsubasa
@appendix tavuk ciğeri kullanmayın. Tavuklar doğal değil zaten ciğerde bütün pislikleri toplayan bir organ.
Ucuz olma sebebide sağlıksız olması

@appendix teşekkürler. Arada sırada uygularım bu tavsiyeniz de.

Not: kurbanlık koyun ciğeri :D

@a.f.k. evde yaş mama stoğum da mevcut...ama bu tavuklar mama üretiminde de kullanılmakta..

Geri