Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

kedim hasta oldu. arka ayakları ile nerdeyse kulaklarını koparacak şekilde kaşıyordu. baytara gittim. kulanlarında kavisler varmış ve havada bulunan havasız ortamda üreyen mantar türevleri yuvalanmış. ilaca başladık ama damlaları damlatmak ne kadar zor. kısırlaştıma ameliyatını yapan baytardan o kadar korkuyor ki gıkını çıkarmadı onun yanında bana bir naz bir niyaz bir söylenme, bır dırdır. dişiler kedi bile olsa hem erkeğin başına kimi zaman dert ama tatlı dert.

Scudo
@Mehmet Levent

Çok geçmiş olsun, ne kadar zor olsa da ilaçları kesinlikle aksatmayın. Bizde bir dönem hap yutturmak zorunda kalmıştık. Ama iyileştiklerini görmek tüm zorlukları unutturuyor :)

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
Kızımın en son resimlerinden. tahminim artık bir yaşında kocaman bir kedi. aldığımda 3-4 aylıktı ve 600 gramdı. şimdilerde 2900 gram.

20150402_215040[1].jpg

bunu da bir arkadaşa sahiplendirdim. benim sahiplenilmesine aracı olduğum ilk kedi adını casper koymuşlar. bu resimde 40 günlük.

20150328_223018[1].jpg

Daha yeni bi kedi gördüm koca güvercin yakalamış götürüyordu ya
Kuş kanat çırpıyordu içimden gideyim kurtarmaya çalışayım dedim sonra neyse rızkına karışmayım dedim hem bu sefer o aç kalacaktı

• Beğen
Kedim benim eli gözüne kestirdi. Kulağına damla damlatmam karşılığı bir lokma isiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
@Mehmet Levent iyiymiş :D
Benimki de biz yemek yerken masanın altına girip ayaklarımızı ısıtıyordu :koptum::koptum: sebeb yok

• Beğen
Bir ara misafirimiz olmuştu arkadaş

image.jpg

bu da benim kedi sahibi olmama (aslında ben sahibi değilim, Yaradan, Kızım a bakıp, gözetmem, kollamam için beni görevlendirdi olarak değerlendiriyorum ama bunu böyle yazmak zor olduğu ve yazınca milletle polemiğe girmemek için sahibiyim diyelim) arkadaşımın bakıp sevdiği kedisi zeytin. 8 kilo, iran kırması erkek kedi. 4 yaşında ama hala bebek. kedi cidden hiç büyümeyen bir çocuk. oyun sever, ilgi arsızı, ne yapacağı belli olmaz bir yaratı.20150324_163511[1].jpg 20150324_163511[1].jpg 20150316_190748[1].jpg

bu da benim kedim Kızım, ilk zamanları;

20140823_120651[1].jpg

Bu arkadaşıda bi günlüğüne ağırlamıştık

image.jpg

Yerinde durmadığı için düzgün çekememiştim.

@Mehmet Levent Dişi kediler sert oynuyor mu ? Benim ki elimi koparıtırcasına pençeliyordu erkekti sizin ki nasıl ?

@Ghost
yok çok nazik, kibar. ben kendimi tutamıyorum nerdeyse ben ısırıcam seveyim derken.

• Beğen
Tepkiler: Ghost
image.jpg
Sonuçta bu da kedi :ckskc:
Keşke benim olsan ya :agla: (ama büyüyünce gitmen şartıyla) :D

Geri