Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Hocam Allah razı olsun ne büyük iyilik etmişsiniz kediciğe :)

Kediler karakterli hayvanlardır.Köpekleri de severim ben.Köpeğe gel dersin gelir; git dersin gider ama kedi bambaşkadır ve kafasına göre hareket eder.Kafasına eserse gelir sokulur yanına, kafasına eserse sen istediğin kadar gel desen, yine de gelmez.
Kedi bambaşkadır.

Sizce ne anlatmaya çalışıyor bu nasıl bir bakıştır

Dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    84,6 KB · Okunma: 52
Kedilerin kaldırımlardan, o araç geçen caddeye birden bire çıkmaları yok mu?Kalbim ağzımdan fırlayacak gibi oluyor her seferinde.Bakamıyorum o an:(

bebekliğinde bi araba motorundan kurtardığımız canımız oğlumuz messimiz ' i bugün ölü bulduk :agla::agla: arka çayırın orda böğürtlen çalılarının dibinde uzanmış yatıyordu ilk başta uyuyor sandık ama üstüne sinekleri görünce beynimden vurulmuşa döndüm ağlamamak için kendimi zor tutuyorum :agla:
güle güle messi özleneceksin oğlum ...
IMAG0516.jpg

Bisikletçi için kedi dosttur, köpek kovalarken kediler zararsızdır...:)

@Kubilay Koparan hasta değildi zehirlenmiş yada köpekler boğmuş olabilir ama diş izi falan yoktu uyuyor gibi ölmüş gözleri perdeliydi :(:agla:
@Atilla Gobel bu bizim 2.ci kedimizdi bi tane daha var tüylü olan burada paylaştım hatta resimlerini badem adı ama messiyi özlicem onun yeri başkaydı :(

@Melih Çolak Gerçekten çok üzüldüm kendimi sizin yerinize koyunca gözlerim yaşardı bir an.
Kapımın önünde yatan kedime bu kadar bağlıysam sizi düşünemiyorum bile.

Peki birşey soracağım bu benim kedimin tüyleri çok uzun aşırı dökülüyor gittiği yerde bembeyaz iz oluyor halıda resmen :)
Bunu azaltmanın yolu varmı ?

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@Kubilay Koparan kediler çok tüy döker genlerinde var bu zamana kadar tüy konusunda biz bişey duymadık şunu yaparsan daha az döker vs diye bilemicem valla

Geri