mehmetsunu
Kaldato ile sohbeti kestim.
- Tepki
- 13.142
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Cube
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Yemin ederim şu forum yazarlarını şu ana kadar aklıbaşında, zeki insanlar sanırdım. Ama şu kedi başlığında yazılanları vede kediseverliği okuyunca bu düşüncem uçtu gitti. Halada kedileri okşayıp kuyruklarını kaldırıyorlar. Holivod geleceğin dünyasına maymunların hakim olacağı öngörüsünde bulunarak birde film yaptı maymunlar cehennemi diye. Al sana bir amerikan işbilmezliği daha. O şirin, saf maymunlar hayvanat bahçesinde kafeslerin ardında ne zaman akıllanacak da dünyaya hakim olacak. Pöh. Bu işi dünya üzerinde yapsa yapsa kediler yapar. Ne demek istediğimi bir kaç görsel örnekle anlatıyım.
Al işte şeytan ruhlu bir kedi. Bu kedi çocukluk yıllarında dedemin kaçak kedisi jolinin 10. göbekten(20 de olabilir) torunu değilse bende olayım. Joli iyi aile terbiyesi vermiş aile gelenek göreneklerimizi iyi öğretmiş. Aferin. Ben küçükken yaşıtlarıma işte böyle pati darbesi gibi çelme takar yere düşürürdüm. Bak şimdi o jolinin torunu bizim .uştluğumuzu aynen harfiyen uyguluyor.
Tatmin olmadınızmı alın bir örnek daha.
Arkadan ittiren kedi eğer kayseri kapalıçarşında yetişmiş değilse bende bir şey bilmiyorum.
Siz daha oturun maymunların dünyayı basacağına inanın. Bu kedi milleti fazla değil 20 yıl içinde herbirinizin patronu olacak ona göre.
Al işte şimdiden kulis yapmaya başlamışlar bile.
(link)
Siz kuyruklarını kaldırmaya devam edin.
Al işte şeytan ruhlu bir kedi. Bu kedi çocukluk yıllarında dedemin kaçak kedisi jolinin 10. göbekten(20 de olabilir) torunu değilse bende olayım. Joli iyi aile terbiyesi vermiş aile gelenek göreneklerimizi iyi öğretmiş. Aferin. Ben küçükken yaşıtlarıma işte böyle pati darbesi gibi çelme takar yere düşürürdüm. Bak şimdi o jolinin torunu bizim .uştluğumuzu aynen harfiyen uyguluyor.
Tatmin olmadınızmı alın bir örnek daha.
Arkadan ittiren kedi eğer kayseri kapalıçarşında yetişmiş değilse bende bir şey bilmiyorum.
Siz daha oturun maymunların dünyayı basacağına inanın. Bu kedi milleti fazla değil 20 yıl içinde herbirinizin patronu olacak ona göre.
Al işte şimdiden kulis yapmaya başlamışlar bile.
(link)
Siz kuyruklarını kaldırmaya devam edin.