Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Genelde kışın bizim apartamanın müptalası sokağımızın kedisi Zeytin. Ben apartmana girerken peşime takılmış farkında değilim. Elektrik kesintisi furyasından nasibimizi alıyorduk, ki tam kapıyı çalarken bacaklarımın arasında hissettim ve birazda irkildim. Fenerle bakınca farkettim.
Dışarda hava rezalet, fazladanda bir sepetimiz vardı yatak yaptık. Bir kaç gün misafirimiz olur. Daha öncede misafirimiz olmuştu. Kapıyı açık bulduğu ilk fırsatta kesin yine tüyecek.
Şimdilik rahatı yerinde. Aklıma takılan tuvalet meselesini ne yapacağım. Çünki kedi besleyen insanlar değiliz, kum yok. Gazete kağıtlarını kırpmak geliyor aklıma ama faydası olur mu bilmiyorum.
Bir fikir verebilirseniz hem biz hemde Zeytin eminim çok rahat edecektir.

Zeytin.jpg

Scudo
@Üye Adı
Selamlar, bunu çözmenin en pratik yolu petshoptan 15tl'ye bir kedi tuvaleti almak ve içine yine petshop'tan alacağınız 10kg'lık topaklanan kum koymak olacaktır. Onun da maliyeti 10tl. Ancak her gün temizlemesi gerekir içindeki çiş ve kakayı. Ayda bir defa da kumu komple değiştirirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@papa çok teşekkürler ama saat itibariyle hemde benim semtimde petshop bulmak kolay değil. Uzağımızda bir veteriner var. Zaten zeytininde çok kalacağını sanmıyorum. Hoş kalmasada olur ama şuan için birşey yapabilir miyiz?

@Üye Adı
O zaman varsa etrafta inşaat falan oradan biraz kum alın, evde de eski bir leğen varsa koyun içine bırakın yanına. Kağıdın bir çözüm olacağını sanmıyorum kedi için. Etraftan bir yerden kum bulabilirsiniz dediğim gibi.

@Üye Adı

O sepetle birlikte balkonunuz varsa balkona yoksa dışarda kuytu bir yere koyun. Hayvanlar insan gibi değiller bizim gibi üşümezler. Siz üşüyorsunuz diye onların da üşüdüğünü düşünmeyin.

@clubber @papa teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz için, kedi sever ve besleyen bir arkadaşım fikir verdi onu uygulayacağım. Gazete kırpıkları şimdilik iş görürmüş.

Kedimiz yok . Napalim arkadaşımın kedisi ile yetiniyorum.
3284fb6e0a06b25c072131f4590920e0.jpg

Потому что я черкес

Mahallemin prens ve prenseslerini de atayim o zaman :D

102357 dosyayı görüntüle 102358 dosyayı görüntüle 102359 dosyayı görüntüle 102361 dosyayı görüntüle 102362 dosyayı görüntüle 102363 dosyayı görüntüle 102364 dosyayı görüntüle 102365 dosyayı görüntüle

Vee son olarak sakat olan kedim, sahip buldum gibi sonunda, pazartesi bi sorun olmazsa almaya gelecek :)
102366 dosyayı görüntüle

Bir de misafirimiz var tuvalette suan hasta yavrum :(

102367 dosyayı görüntüle 102368 dosyayı görüntüle

Suan baya baya iyilesti 4 5 gun daha kaldi mi tamamdir, benim kediler hic.sevmedi kendisini :D

@Ahmetgitar

Kedinizi çok beğendim,maaşallah diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Geri