Üye Adı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.119
- Bisiklet
- Dahon
Genelde kışın bizim apartamanın müptalası sokağımızın kedisi Zeytin. Ben apartmana girerken peşime takılmış farkında değilim. Elektrik kesintisi furyasından nasibimizi alıyorduk, ki tam kapıyı çalarken bacaklarımın arasında hissettim ve birazda irkildim. Fenerle bakınca farkettim.
Dışarda hava rezalet, fazladanda bir sepetimiz vardı yatak yaptık. Bir kaç gün misafirimiz olur. Daha öncede misafirimiz olmuştu. Kapıyı açık bulduğu ilk fırsatta kesin yine tüyecek.
Şimdilik rahatı yerinde. Aklıma takılan tuvalet meselesini ne yapacağım. Çünki kedi besleyen insanlar değiliz, kum yok. Gazete kağıtlarını kırpmak geliyor aklıma ama faydası olur mu bilmiyorum.
Bir fikir verebilirseniz hem biz hemde Zeytin eminim çok rahat edecektir.
Dışarda hava rezalet, fazladanda bir sepetimiz vardı yatak yaptık. Bir kaç gün misafirimiz olur. Daha öncede misafirimiz olmuştu. Kapıyı açık bulduğu ilk fırsatta kesin yine tüyecek.
Şimdilik rahatı yerinde. Aklıma takılan tuvalet meselesini ne yapacağım. Çünki kedi besleyen insanlar değiliz, kum yok. Gazete kağıtlarını kırpmak geliyor aklıma ama faydası olur mu bilmiyorum.
Bir fikir verebilirseniz hem biz hemde Zeytin eminim çok rahat edecektir.