Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

fe7b770b71974c4ea2a56f3e546d682e.jpg

Scudo
Arkadaslar kapinin onune bikac haftadir haftada 1 2 defa olmak uzere bi kedi geliyor. Cok sevimli bisey. PicsArt_10-29-09.51.22.jpgAhada bu.

Kedilerden pek anlamam arada yemek veririm. Bunun cinsi nedir bilen varmi. Nirmal sokak kedisi degil cunku bu

@alperenakal
Sarman olsa gerek. Gözleri kısık kısık ya da yaşlı gibi mi?

Bisikletten farklı bir konuyu burada sizlerle paylaşmak istedim. Kedisi olan, sokak kedilerini ve sokak köpeklerini besleyen, kedi bulup sahiplendiren, kısaca bir kedisever, bir hayvansever olarak, konuyu bu başlıkta paylaşmayı uygun gördüm. Bisikletçiyiz ve ne de olsa doğaya, hayvanlara sevgi ile yaklaşan, duyarlı insanlarız. Ankara'da Nata Vega denen alışveriş merkezinde üzücü bir olay yaşanıyor. Müşteri çekmek ve para kazanmak uğruna, anavatanı Afrika olan Serval ve Karakulak kedileri ile beraber çeşitli vahşi hayvan, AVM'nin akvaryumunda sergileniyor. Buna "Dur" demek isterseniz imza kampanyasına katılabilirsiniz, sosyal medyadan sesinizi duyurabilirsiniz. Google'da Nata Vega diye arattığınızda birçok haber kaynağında bu konuyla ilgili bilgiye ulaşabilirsiniz. Faydası olur mu bilmiyorum ama ben yine de imza kampanyasının linkini sizlerle paylaşmak istiyorum.
Sevgiler...

(link)

Bende kedi besliyorum site icerisinde bi tane dişi kedi. Isteyen olursa sahiplendirebilirim.Herhangi bir sorunu hastalıgı falan yoktur her gün mamayla besliyorum suan 6 yada 7 aylık falan olabilir kocaman oldu ve sitede sadece benim yanima yanaşır başka kimseyle ilgilenmez.Çok tatlıdır oyun oynamayı sever.Askere gidince bakacak kimse olmadığı icin sahiplendiriyorum.
20171118_201019.jpg 20171118_214552.jpg

@Sert79 Çok eskilerde dergahlarda medreselerde kediler özel olarak beslenirmiş.Müritlerin ''merhamet'' duygusu gelişsin diye.Gli gibi kedicikleri görüp de insanın kalbinde bir yumuşama yüzünde bir tebessüm oluşmaması mümkün mü?

@efeozata

Adını turistler koymuş o yüzden[emoji4]

Yalnizca kargo ucreti karsiliginda kedi evi
Lutfen alip sokaginiza koyun, evleri olsun
(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Özellikle de küçük sevimli dostlarımıza yönelik sosyal sorumluluk projelerine imza atan firmaların olduğunu görmek;geleceğe olan umudumuzu artırıyor.Bu tarz esnafın işi rast gitsin.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN Paylaşımın için teşekkür ederim.Allah razı olsun, kardeşim.

IMG_20170620_142544.jpg
Bu pamuk prensesler sahiplendirildi.
IMG_20170627_135555.jpg
Arap kızımız da yanımda,laptopa bakıyor.Endişelenmeyin sokakta değil.

Geri