Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Motor çetesi[emoji4]
9d37fa544c654baf2209d73903b93c30.jpg

Scudo
Youtube da hoşuma giden şöyle bir video buldum.Hem kedi beslemek hem bisiklete binmek.Şimdi ben bisiklete atlayıp kedi besleyeceğim.Hayvansever dostlarım,hepinize topluca meydan okuyorum;););)Herkes üzerine alınsın.Üşenmek yok.

@Ahmetgitar, 5 Nisan 2017 tarihli gönderinizde "öndeki pis burjuva" diye tabir ettiğiniz cinsten sahiplenmek istiyoruz. Bu konuyla ilgili özelden size yazamadım. Konuyla ilgili tavsiye/ yönlendirmeniz varsa görüşebilir miyiz.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Kedilerden pek hazetmiyorum. Bu bana özgü birşey. Benim gibi bir sürü insan olduğuna inanıyorum. Benim asıl itiraz ettiğim nokta şudur. Ülkemizde herşey trend oluyor.Bir bakıyorsunuz kedi videoları, kedili fotoğraflar patlamış gitmiş. Gerçekten kedi seven insa lar yanında sırf bu trend için kedi alanlar, kedili fotoğraf müptelası olanlar türedi. Bakıyorum herkes scotish fold gibi cins kediler almış. Yani bana yapmacık geliyor herşey. Sokakta gördüğü yavru kediyi sahiplenenler, evinin önüne kap içinde yemek koyanlar, apartman kapılarını, pas paslarını kedilere açan insanlara ise hayranlık besliyorum.

@Bisikletreis

cins kedi sahiplerinin bu dediklerinizi yapmadıklarını nereden biliyorsunuz?

@Çetin ŞAHİNÖZ Estağfirullah.Öyle demeyin.:utan:Ben sadece etrafındaki olaylara duyarsız kalmamaya çalışan,hayvan dostlarımız için elinden geleni yapmaya çalışan bir arkadaşanızım.Yaptığımız küçük müdahalelerle onların hayatında büyük farklar yaratabileceğimizin inancındayım.İnanın kızardım.
Ülkemizde duyarlı,mücadeleci,hayvansever çevreci sizin gibi bu forumdaki diğer güzel arkadaşlarımızın da olduğunu görünce motivasyonum umudum her zamankinden daha da çok artıyor.
Bunu da tüm samimiyetimle söylüyorum ''Allah razı olsun'' sizden ve bütün hayvanseverlerden.

İçinde koşulsuz ve katıksız sevgi olan insanların gönül birliğine varması ne kadar kolay.
Hep düşünmüşümdür kedi ve köpek ezici üstünlükle neden bu kadar çok seviliyor inanlar tarafından diye. Sanırım hayvansal anlamda mutluluk ve mutsuzluklarını en iyi onlar ifade ediyor.
Düşünsenize evinde balık, bukalemun, örümcek(korktunmu:)) ) besleyenler nasıl anlıyor hayvanın durumunu.

• Beğen
Tepkiler: ones ve hamlet2006
Geri