Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Beşiktaş Sahaya Giren Kedi’yi arıyor

Bayern’in bile sosyal medyada kullandığı kedinin yarattığı rüzgardan faydalanmak isteyen Beşiktaş yönetimi, bir tanıtım kampanyası başlatmayı planlıyor

100425988_003adefe-1dde-44bb-b854-2f93bd4d2047.jpg

Kaynak (link)

e448b1883d035d19528b71b72b328930.jpg

Şu haberi okuyunca çıldırdım resmen. Bu nasıl bir şeydir. Küçücük canlıyı parçalara ayır torunlarının gözü önünde, sonra da serbestsin. Ruh hastalarıyla yaşıyoruz.

(link)

@Ahmet Bilge Kaan AKIN bu insanların da eşleri çocukları var ve böyle baba ile büyüyorlar maaleef. Doğuştan mı böyle eksik çıkıyor bu yaratıklar yoksa kendi gibi canavar ebeveynler yüzünden mi anlayamıyorum:(

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Ahmet Bilge Kaan AKIN @Çetin ŞAHİNÖZ
Kabahatlar kanunundan çıkarılıp böyle pislik müsvetteler Ceza Kanununa göre yargılanmalı.Cezalar can yakmalı.Diyecek kelime bulamıyorum.La havle

Arkadaşlar kuru mama olarak ne veriyorsunuz? N&d royal canin ve proplandan daha iyi diye geçtim. Kısırlaştırdığım için ve de tüy döktüğü için. Tavuklu narlı tahılsız olandan aldım. İştahı filan yerinde hatta fazla bile yiyor. Ama tüy dökmede azalma olmadı. Siz hangi mamadan kullanıyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@omur_ms şu dönem tüy dökme dönemi ne yerse yesin farketmez dökülür...
Taranmayı seviyorsa bolca tarayın

Telefonum bozuk olduğundan videodan ekran görüntüsü alarak fotoğraflarını yapabildim anca :) Bunlar Ninjacığın yavruları. 2 tanesi üç renkli 2 si de beyaz sıpalar. 3 renklilerden birinin yüzünün yarısı farklı yarısı farklı çok enteresan renkleri var. Her bebek kedi gibi hepsi çok tatlı :D
150436 dosyayı görüntüle

@Ahmet Bilge Kaan AKIN Onlar ne ya hu.Yirim yirim:DGenetik bilimi çaresiz kalmış.Fenotip,genotip birbirine karışmış.Hibrit tatlılar:kedicik:

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@hamlet2006
Valla hocam analarının kızmayacağını bilsem öpe öpe bitireceğim de Ninja o kadar kıskanç ki yaklaştırmıyor bile :D Beni çok iyi tanıdığı için içeri alıyor yoksa kimseyi içeri bile almıyor :D
Sütten kesildikleri an sahiplendireceğim umarım güzel ailelere kavuşurlar.

Geri