Bugün baktığımda yavrular baya hareketlenmişti. Tam bir aylık oldular şimdi İlan açtım artık belki iyi insanlar çıkar da bir ay sonrası için sahiplendirme yapmaya baslayabilirim.
Bunlar da bizim eve yeni aldığımız yavrucaklar. Bir kedimiz var ama bahçede yeni doğurmuş anneyi görünce gönlümüz el vermedi içeriye aldık odayı onlara verdik. Bu anne 4 tane bebek dünyaya getirdi ama biri çocuklar tarafından melek oldu. Akılları ermiyor aileler de namazlı ama bahçede kedi istemiyor. Böyle varlıklardan korumaya çalışıyoruz.
Bir tane daha hamile kedi var onun için ne yapacağız bilmiyoruz.
@Thranduil Öncelikle çok çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Bu gibi durumlarla sık karşılaştığımız için size kendi yaptıklarımızdan bahsetmek isterim.
Kedicikler 1-1,5 aylık olduğunda sahibinden.com da ücretsiz sahiplendirme ilanı veririm.(kedicikler 2,5 aylık olduğunda yani sütten kesildiklerinde teslim ederim)
Bulunduğunuz il veya ilçenin veterinerlik işleri müdürlüğünde ücretsiz kısırlaştırma olanakları var ise anne kediyi kısırlaştırma yaptırınız.Bunun için önceden randevu almanız gerekebilir.
@hamlet2006 Çok teşekkür ederim hocam. Ben de sizin gibi düşünüyorum, eğer imkan yoksa bile masraflarını kendim karşılayarak kısırlaştıracağım. Belki ya anne ya da yavrulardan bir ikisi bizimle kalır evdekine arkadaş olurlar. Biz kedimizi de sahiplendirme şekliyle almıştık, çok şükür aldığımız kişi anne kedi için hem mama hem iç-dış parazit damlaları yollayarak destek oldu.