Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
chelsea bey...
39507538160_59ee16f456_b.jpg

Güne güzel başlamanın birçok yolu var :kedicik:

Öylesine dolanırken şu arkadaşı gördüm DSC_1713.JPG
Gördüğüm en hamile kediydi :D( 5 yavru vardır karnında)
Bunun üstüne mutluluk satın almaya gittim. 3 liraya bir kap mutluluk satın alıp, kediciği bulmaya gittim.
DSC_1716.JPG DSC_1717.JPG
Hamile kedilerin çok yediğini bildiğimden kabın yarısını falan oraya bıraktım. Oldukça cana yakındı. Daha ilk görüp seslendiğimde bile karşılık vermişti :kedicik:

Kabın kalanını sağa sola dökmek kolaydı ama ben eve teslimat yapmak istediğim için sokakları dolanmaya başladım. Normalde sürekli kedi görürsün ama elinde mama olunca hepsi uçup gidiyor sanki :ssrtcbya:

Aradım, aradıııım, aradım... Sonunda buldum. Bu arkadaş başta kaçsa da mamanın cazibesine dayanamadı :krnz: mamanın başına gelince de hemen yumulmak yerine kendini sevdirdi.
DSC_1721.JPG DSC_1722.JPG
DSC_1726.JPG
Geriye bir kediye yetecek mama kalmıştı. Kediyi buldum ama yanaşmaya korktu. Mama da istemiyor değildi tabi :islik:
DSC_1728.JPG
Napsam yaklaşamadığımdan kutuyu bahçenin içine bırakıp görevimi tamamladım :hhhhhh:

@Mustafa Zeybek Ben hep diyorum; ne varsa bu gençlerde var.Mustafa Zeybek'te Ahmet Bilge Kaan' da daha ismini sayamadığım kocaman yürekli genç kardeşlerimizde.Sağ ol var ol sevgili kardeşim.:harika::harika:

@hamlet2006
Sağolun hocam sizin desteğiniz sayesinde idare edebiliyoruz, sizin gibi insanlar olmasa bu yavrular ne yapacak , kim bakacak bilmiyorum :(

Benim küçük 4 yavrudan birini(beyaz olanlardan) malesef kaybettik. Başta çok hasta oldu, veterinere götürüp tedavi ettirdim. Kardeşlerine göre de zayıf kalmış yavrum, iyileşti dedim tam. 3 gün sonra annesi tuttu yavruları betonun üzerine taşıdı güzelim yuvalarından çıkarıp. Malesef gece taşımış, haberim olmadı. Sabaha kadar yavru oracıkta ölmüş. Diğer kardeşlerine de bir şey olmasın diye (çünkü yine taşırsa onlar da hastalanabilirler) bugün yavruları ve anneciği eve aldım. 1 ay misafirimizler küçük sıpalar.

@Çetin ŞAHİNÖZ
Vallahi hocam ben de anlamıyorum. Kimsenin girip çıktığı yok oraya, biri girdi desem neyse de. Bir de soğuk bir yere neden taşırsın ki yani kutuya taşısa anlarım da direk betonun üzerine bırakmış yavruları :( Çok kötü oldum, erken görsem elimde besleyerek bile yaşatırdım onu :(

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Güneş gördüyse yavruları ısınsın istemiş olabilir. :(

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Özcan.
Yok hocam malesef o da değil, bodrumdaydı hiçbir şekilde güneş görmüyor içerisi, tek giriş var. Bi kere daha taşımıştı ancak busefer kutuya taşıdı. Ellemiyoruz da yavruları öyle, yavruyu veterinere taksiyle götürdüm sırf çabucak olsun diye :(

Geri