@hamlet2006 Abi tam konuya yazacaktım mesaj attın diye bildirim geldi
Küçük kuzulardan beyaz olan yavruya sahip arıyorum, çıldıracağım. Öyle tipler mesaj atıyor ki inanamazsınız. Sırf yavru beyaz diye, o kadar ayrıntılı olarak seçenekler yazmama rağmen herkes sahiplenmek istiyor. Vallahi bir tane düzgün, yavruya bakacağından emin olacağım insan çıkmadı karşıma. Bir tane kötünün iyisi çıktı sadece, o kızın da yanında getirdiği arkadaşı tabiri caizse saf dangalak. Kızla konusuyoruz ikna oluyoruz, oğlan o kadar dangalakça bir laf ediyor ki, bana arkadaşını söyle kim olduğunu söyleyeyim hesabı, içimize kurt düşüyor. Değişik vallahi millet ya.
Bunlar da yetmezmiş gibi, eski sahiplendirdiklerimden bir tanesine fotoğraf atması için mesaj gönderdim. Kız da biz onu bir arkadaşa verdik, ondan isterim atar diyor çok normal bir şeymiş gibi. Ben neden bana haber vermediniz dediğimde, her adımımızı hesap mı vermek zorundayız diyor. Ölür müsün öldürür müsün böyle angut insanı!
Bakması ayrı zor, sahiplendirmesi ayrı zor. O kadar çok yoruldum ki vallahi şaşırdım ne yapacağımı.
Sol yan bahçede 4 yavru var, birinin gözleri çok kötü. Veterinere götüreceğim ancak yakalatmıyor. Geçen yakaladım elimi parçalaya parçalaya bir hal oldu sıpa. İğne yaptık antibiyotik ancak etki etmedi. Farklı bir sorunu var demek ki.
Sağ yan bahçede bir anne daha var, 3 yavrusu var. Bir bakıyorum taşımaya çalışıyor, yoldan toplayıp yerlerine götürmeye çalışıyorum.
Aşşağıda bir anne daha var, onun tek yavrusu yaşıyor malesef diğerlerini kaybettik.
Aşşağı binada bir anne daha var gördüğüm 2 yavrusu yaşıyor, bembeyaz kuzucuklar.
En az 10 tane daha anne var ve bunların yavrularını bulabilmiş değilim.
Bu kadar yavruluyorlar, sonra arıyorum dangalak belediye veterineri bana demesin mi "neden kısırlaştırıyorsun" diye o da ayrı mevzu.
En az 8 kedim 2 ayı geçkin süredir kayıp, öldüler muhtemelen her yeri aradım ancak malesef. Yaşları 5-8 arasındaydı her birinin
Vallahi her gün şu yavruları görmek insanın içini parçalıyor. Elimden de bir şey gelmiyor, bunlar yetmez gibi it insanlarla uğraşıyoruz. Şu annelerin hepsini kısırlaştırsam vallahi hem onlar rahatlayacak hem ben, sürekli ölüm sürekli ölüm insan kaldıramıyor artık
Nerden başladım nereye bağladım vallahi ben de