Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Bence bu kalitedeki boyanın kedi tırnağı ile çizilmemesi gerekirdi. Ama gerçekten bunu yapabilecek tırnak ve güce sahip bir kediniz varsa, bisiklet ile onu aynı lokasyonda bulundurmamanız gerekiyor, sırada lastikler var daha.

• Hahaha
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Yahu daha öncede yazdım haftada fotoğraflarda görebileceğiniz arkadaş yüzünden iki yamam garanti var.

Bisiklet benim odamda,kedi ise evin her yerinde :D

Lastiğimi patlattığı anda anlık sinir sıçraması yaşasam da kendini bir şekilde affettiriyor :D

192011 dosyayı görüntüle

@Gökhan Toros

Eh o zaman durum başka, çok sık olacak bir şey değil, biz bile düşürüyoruz bisikletimizi:)

Merhaba arkadaşlar

Sokağımdaki yavruların mamaya ihtiyacı var. Az çok demeden yardımcı olursanız seviniriz. Linkten alınacak her ürün sokağımdaki yavrulara gidecektir. Link ormanmama'nınkisidir.

Beslediğimiz yavrular için instagram hesabımıza şuraya tıklayarak bakabilirsiniz. (link)

Teşekkürler şimdiden.

(link)

Buda bizim Osman, sokak kedisiydi eve alıştırdım. Türü yüzünden mi bilmiyorum baya büyük bir kediydi 110 santimdi :) 3 4 ay önce evden çıktı bir daha dönmedi araba falan çarptı heralde. Birkeresinde dövdüler bizim koca oğlanı yaraları vardı ateşi çıkınca veterinere kaldırmıştık kıçından iğne yiyince düzelmişti.
kedileri insanlardan daha çok seviyorum☺
192531

Bir kedi almak istiyorum ama endişelerim var.

@Mehmet Metin Levent
Hocam, tüyü, koltukları parçalaması..suyu sevmiyorlar, nasıl yıkayacağız bir de.. vs.

@Cem Tunç
Evde 3 adet kedi besleyen biri olarak söylüyorum hiçbiri sorun değil saydıklarınızın.Bir veteriner ile görüşürseniz size psikolojik anlamda yardımcı olur ?

@Cem Tunç
Biraz kaliteli mama alırsanız kolay kolay dökülmez.
Arada bir tararsanız çözüm olur.
@Cem Tunç
Tırmalama tahtası iyi bir çözüm.
@Cem Tunç
Kediler yıkanmaz.Sadece üzerine boya,kimyasal madde gibi bir şey dökülürse yıkanır,başka hiçbir zaman yıkanmaz.Zaten çok temiz canlılardır.

@Cem Tunç
Hocam öncelikle satın almayınız lütfen. Sokakta yüzlerce kedi kurtarılmayı bekliyor. İnan en cins kediler ile neredeyse hiç farkları yok. Bu sadece benim ricam tabi...
Yukarıdaki postlarda kedi severler görüşlerini yazmış. Ben de bir şey ekleyeyim. Kedi sahiplenme kararınız çok kesin bir karar olsun lütfen. Ev ortamına alışan bir kedinin bir zaman sonra sokağa terk edilmesi ya da sahip değişimi onun için çok psikolojik rahatsızlıklara neden olabilir.

@Mehmet Metin Levent
kesinlikle katılıyorum. benim kızım da sokak kedisi. mama da veriyoruz elbet ama en çok ev yemeklerini seviyor. hiç masrafı yok kuzumun. aşıları hariç veteriner yüzü görmedi. nazar değmesin :):kedicik:

kediler candır diğer hayvanlar gibi ama sanki biraz pozitif ayrımcılık sözkonusu gibi... mesela hamster severler kanarya severler köpekseverler vs vs liste çoğaltılabilir bence.. başlık kedi sever değilde hayvansever diye revize edilebilir:harika:

• Beğen
Tepkiler: Hsynozky ve asibol
bu tam benlik konuymuş, Sıdıka'mı 2 yıl önce bisiklet turuna giderken Anadolu Üniversitesinin duvarında ağlar halde buldum, ilk bulduğum anı ve hayatından bir kaç kareyi de aşağıya ekliyorum, şu an çok mutlu yaramaz ve sağlıklı. :)194754194755194756

@Mehmet Metin Levent

Dostum benim tavsiyem de, kediden önce kendinizi sorgulayın, o hayvanın doğası neyse o. Onu değiştiremezsiniz ve bu nasıl bir hayvandır diye nette dünyalar kadar bilgi bulabilirsiniz.

Ama asıl önemlisi kendiniz, yani kedileri seviyor muyum (gerçek anlamda), peki sevgim sorumluluğunu alacak türden mi ?
Bazı ufak tefek aksaklıkları önemsemeyebilir miyim, çok mu titizim gibi.

Malum insanı bile sevmenin türü var; TV de haberlerde karısını çocuklarının gözü önünde ve/veya onlar ile beraber öldüren adam da sorunca seviyordum abi kıskandım diyor.

@Çetin ŞAHİNÖZ

bahsettiğiniz durum , kedinin sorumluluğunu taşıyabilip taşıyamamak , sanırım. kedi sever ama sahiplenmeyi düşünenler bu konuya dikkat etmeli. evlat gibi aile gibi göremeyecekse uzaktan sevmeye devam etmeli sokakta beslemeli. eve girince her hayvan koku yapar. kedi bunların en temizidir. tuvalet eğitimi otomatik gelir. ama yine de tuvaletini temizlemek gerekir. tatile özgürce gidemezsiniz. babamın evine bile götüremiyorum. neyse ki kayınbabamın bahçeli evi var. tatillerde ona bırakıyoruz.. şuan gebe. ve biz çok heyecanlıyız. ama bazıları için bu bir kabus. bizim için değil. çünkü o bizim kızımız. ve biz dede ve anneanne olacağız :kedicik::krsn:

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Geri