Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
geçen hafta menekşe sahilinde bu üç kediye rastladım. etrafta bir sürü ağaç olmasına rağmen üçü aynı paylaşılamayan ağaçta. ortadaki üsttekine bağırıyor. en üstteki karşı koyuyor. en alttaki de sırf meraktan izlemeye gelmiş😁
F1A4B0EE-7D5B-4E91-99E2-5DD3941AF2F4.jpeg

yaklaşık bir saat sonra dönerken tekrar bunları gördüm. bağırışlar bitmiş, ateşkes ilan edilmişti ama kimse mevzileri terk etmemişti😁
FAAF23C6-1901-44B5-B828-3A5564B56E11.jpeg

Proplan'ın kısır kedi mamasını alıyorum. 1,5 kg fiyatı veterinerde 150 lira oldu. İnternette daha ucuza var ama güvenli bir şekilde Proplan alabileceğim yer neresi var?
Bazı yerlerde,tarihi geçmiş mama satıyorlarmış.

Proplan'ın kısır kedi mamasını alıyorum. 1,5 kg fiyatı veterinerde 150 lira oldu. İnternette daha ucuza var ama güvenli bir şekilde Proplan alabileceğim yer neresi var?
Bazı yerlerde,tarihi geçmiş mama satıyorlarmış.

Benim ponçik kısırlaştırıldıktan sonra tüm hayatını yemeğe adayınca epey genişlemişti. Bu nedenle kilo kontrolü için Pro Plan Hindili Light 3kg mama alıyorum epeydir. Amazon pet center'dan aldım son iki sefer, gayet tazeydi ürünler. Sadece bir defa enmama ile ciddi problem yaşadım, güç bela para iadesi alabildim.

Netten araştırıp arayıp stok soruyorum. Ürünün son kullanma tarihini gösterir fotoğrafını istiyorum, yamuk yapamıyorlar. :)

Fırsat reyonunda paylaştım, buraya da ekleyeyim. İhtiyacı olan tüylü kurabiyesine alsın.

256297 dosyayı görüntüle
whiskas'ın tuz oranı yüksektir. böbrek sorunu olan veya kısır kedilere tavsiye etmem. whiskas yiyen kediler kolay kolay başka bir mama yememezlik yapabilir, böyle bir durumda bol ve taze su bulundurun mamasının yanında.

whiskas'ın tuz oranı yüksektir. böbrek sorunu olan veya kısır kedilere tavsiye etmem. whiskas yiyen kediler kolay kolay başka bir mama yememezlik yapabilir, böyle bir durumda bol ve taze su bulundurun mamasının yanında.

Faydalı bilgiler için teşekkürler. Veterinerin tavsiyesi üzerine şu an sabah diyet kuru mama, akşam yaş mama olarak uyguluyoruz. Benim tüylü köftenin hiç yemek seçme huyu olmadığı için problem yaşamadık. Su konusu ise çok önemli gerçekten. Günlük tazeliyorum su kaplarını.

geçen hafta menekşe sahilinde bu üç kediye rastladım. etrafta bir sürü ağaç olmasına rağmen üçü aynı paylaşılamayan ağaçta. ortadaki üsttekine bağırıyor. en üstteki karşı koyuyor. en alttaki de sırf meraktan izlemeye gelmiş😁
256280 dosyayı görüntüle

yaklaşık bir saat sonra dönerken tekrar bunları gördüm. bağırışlar bitmiş, ateşkes ilan edilmişti ama kimse mevzileri terk etmemişti😁
256281 dosyayı görüntüle
En üstteki dişi. Arkasındaki erkek, niyeti malum.😁 En arkadaki de erkek. Bi karışıklık olur da bana fırsat çıkar mı diye bekliyor. 😂
Fırsat reyonunda paylaştım, buraya da ekleyeyim. İhtiyacı olan tüylü kurabiyesine alsın.

256297 dosyayı görüntüle
Ammann, bunları sokak kedilerine bile yedirmeyin. 😠
Benim ponçik kısırlaştırıldıktan sonra tüm hayatını yemeğe adayınca epey genişlemişti. Bu nedenle kilo kontrolü için Pro Plan Hindili Light 3kg mama alıyorum epeydir. Amazon pet center'dan aldım son iki sefer, gayet tazeydi ürünler. Sadece bir defa enmama ile ciddi problem yaşadım, güç bela para iadesi alabildim.

Netten araştırıp arayıp stok soruyorum. Ürünün son kullanma tarihini gösterir fotoğrafını istiyorum, yamuk yapamıyorlar. :)
Orijen ve Acana'dan şaşmayın. Gerisi reklam ile kaliteli algısı yaratılan sağlıksız ürünler. Bu konuda veterinerlere de güvenmeyin. Çoğu bu ürünlerin satıcısı. Ve de bu markalar veterinerlik fakültelerine sponsorluk yapıyorlar. Ürünü satmasa bile vefa borcu olarak tavsiye ediyorlar. Kedi etçil bir hayvandır. İçerikteki et oranına ve kaynağına bakın.
İleride veteriner veteriner dolaşıp binlerce lira tutan ameliyat masrafları yerine, o parayı şimdiden kaliteli mamaya harcayın. Kediniz de mutlu ve sağlıklı olsun.

Son düzenleme:
Güzel bir kedicik bırakıyorum buraya.

Acıktığı belli oluyor ama yanımda bir şey yoktu, geçmek zorunda kaldım. Üç saat sonra tekrar geldiğimde aynı yere çökmüş beklediğini görünce geçerken yolda gördüğüm kedi mamasını toplayıp getirmiştim. Yukarıdaki arkadaş önermemiş, bizim kedicik de aç diye yedi, beğenmedi ama en fazla bunu yapabildim.

Sevdirmedi kendini haylaz :)

Konum,
Ekrembey Sk.
(link)
Alt geçidin çıkışında birçok kedi var.

Geri