Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Tek kedi değil her akşam saat 18:00 ile 19:30 arası gelen 5 yıllık kumrularımızı (belki öncekilerin yavrusu da olabilir) arada uğrayan serçe ve güvercinleri de seviyoruz. Tek ben değil Eşkiya'da seviyor.
Kumruların açısından
IMG_20220514_183946.jpg
Eşkiya 'nın açısından kendisi atlama merakı yüzünden file perde cam ne varsa takılı.
IMG_20220512_181856.jpg
Bonustaki gibi paşa paşa yatmıyor.

Dosyalar

• IMG_20220512_182155.jpg
    IMG_20220512_182155.jpg
    97,8 KB · Okunma: 11
Scudo
Tek kedi değil her akşam saat 18:00 ile 19:30 arası gelen 5 yıllık kumrularımızı (belki öncekilerin yavrusu da olabilir) arada uğrayan serçe ve güvercinleri de seviyoruz. Tek ben değil Eşkiya'da seviyor.
Kumruların açısından
287942 dosyayı görüntüle
Eşkiya 'nın açısından kendisi atlama merakı yüzünden file perde cam ne varsa takılı.
287943 dosyayı görüntüle
Bonustaki gibi paşa paşa yatmıyor.
Bu kedi neden kumruların yemine ortakmış gibi tombik komşum? Siz bunu güvercinle mi besliyorsunuz, tosun gibi olmuş maaşallah...

Bu kedi neden kumruların yemine ortakmış gibi tombik komşum? Siz bunu güvercinle mi besliyorsunuz, tosun gibi olmuş maaşallah...
Aile evine dönünce bizimkiler çok arkılardı ama sonraları sabahın erken saatinde uyanan babam kediye her sabah "al oğlum, afferim oğlum" diye diye peynir veriyormuş bir gün yakaladım. Bazen proje dışına şehir dışına gidince annemde ev yemeğinden ekmekli falan besleyince böyle tosuncuk oldu. Şimdilerde veterinerin verdiği ölçüde veriyorum ama kilolar gidecek gibi değil. Bol bol evinde içinde koşuyoruz. Arada taşıma sepeti ile sakin saatlerde parka da götürüyorum. 1,5 yaş erkek 6 kilo. Aslında boynunda tasma vb. sevmiyorum ama 2 defa aşağıdan alıp gelince evdeki yerinin tespiti için mecbur kaldım.

Screenshot_20220516_204009_com.twitter.android.jpg

Tüm kedileri seviyorum. Bu Jaguar da istisna değil.

• Hahaha
Tepkiler: Can Çelik
@hamlet2006 Tam tersi olmuyo muydu yav? Maaşlı işini bırakıp kendini tamamen kripto kıymetlere veren bi tanıdık var, masada 3 monitör, telefon whatsapp bi yandan, günde 15 saat sandalye üstünde.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri