Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Eyvallah duyarlılığınız için teşekkür ederim bizimkiler gözetimimiz ile balkona çıkıyorlar file yaptırmayı düşünerek evin çevresine file aldım ancak bu sefer de fileye tırmanmaya çalışıyorlar evin etrafında çatılar olduğu için düşme riski yok. Şimdilik böyle idare ediyoruz.

Hocam allah gostermeye kuş muş geçer atlar. Çok arkadasımın baına geldi bu.
@sadi imren aynı durumu ben söyleyecektim abi, benim kedi yatıyor olsun kanat sesini yada kumruların sesini duyduğu gibi balkona gidiyor. Cam balkonun bir tarafı daimi olarak açık oraya file yaptım orada oturup onları izliyor. Daha önce 2 serbest stil uçuş yaptığı için bu tedbiri almak zorunda kaldım. Hatta evdeki yerini bilmek için ve olası bir kayıp durumu için boyunda ismi, cep numaram ve çıngırak/zil var. Bir tane de tam açık balkon var, günlük olarak yarım saat kadar oraya çıkarıyorum ister istemez toz oluyor kendisi kumda yatıyor misali az yuvarlanıyor annemin saksıdaki soğanlarından ve çiminden yiyip içeri dönüyor.

Koltuk takimiyla uyumlu kedi😂 inşallah üzerine oturmazlar birgün 😋
Kırlent renginden bir papyon takıldı mı, mis.

Bu işlerden az biraz anlarım aşortmanım ile üstüne giydiğim ropteşabrımın renk uyumu vardır.Ton sür ton modasını pek sevmem.

Kırlent renginden bir papyon takıldı mı, mis.

Bu işlerden az biraz anlarım aşortmanım ile üstüne giydiğim ropteşabrımın renk uyumu vardır.Ton sür ton modasını pek sevmem.
Valla ben anlamam ama kirmizili bişey takmişlar hayvana😂 uyumsuzlar 😎
IMG_20220612_122626.jpg

Geri