Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Böyle sarılıp yatma işi bizim evde hikaye. Gelip tam tepeme yatıyor gece sağa sola bile döndürtmüyor. Aralık başından beri makine kurulumu montajı derken bizimkini ilk defa dün gördüm. Gittiğim bölgelerdeki sokaktaki kedilerle hasreti gidersem de evdekinin yeri bir başka.
Geçen gün Tekirdağ'da gittiğimiz fabrikanın bahçesindeki sarman kardeşler. -5 derecede kablo makaraları üzerinde tünüyorlardı, keyifleri diğer fotoğraftaki kediden daha iyi.

IMG_20240113_084859.jpg

Gri olan cins kedi Denizli'de iş yaptığımız bir makine firmasında boynunda bazen zincirli bazen 1m kare kafes içinde duruyor. Her gittiğimde kucağıma alıp iyice tarıyorum. Kediye resmen işkence yapıyorlar. Parasal olarak fazlası bile olan sahiplerinin ise bariz ki sevgisel olarak fakirliği yaşıyorlar, bir de bunun dişi olanı var o garibim de 7/24 kafeste fabrika ortamında aynı alan içinde hem maması hem tuvaleti şeklinde yaşamaya çalışıyor.

IMG_20231222_131957.jpgIMG_20231222_130904.jpg

@MakRo İşyerinde hayvanları küçük bir yere hapsetmek ve bunun adı güya "hayvan bakmak". Vicdansızlık. İple bağlı olan daha kötü. Kuytu bi yere girip ip bi yere takılırsa ip boynuna dolanıp ölebilir bile. İhbar edebileceğimiz bi yer var mı acaba?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: oscak41 ve MakRo
@MakRo mekanı da biliyor iseniz ne olur ihbar edin. Bu kesinlikle suçtur. Vicdansızlıktır!

IMG_20240118_170918.jpg

O kadar besle, ilgilen, baksın diye kediden çok miyavlıyorum ama kıçını dönüyor her gün de ciğer, tavuk, salam olmaz ki 😁 kuru mama verdim diye küstü.

F klavye mi o?

91c9a0c4giphy.gif

@Can Çelik yeni konu açma konusunda emekli albay diyip kırdığım için hemen gönlünü almalık kedilerimden birinin resmini paylaşıyorum.

313453 dosyayı görüntüle
Yavrum; Sen oy bile kullanamıyorsun. Okula giderken ailenden halen harçlık alıyorsun. Sen bile kendine ait değilken, bu güzelim kedi nasıl senin olsun. Fotoğraftaki kedi de o evde senin gibi ücretsiz yaşıyor. Bundan %100 emin olabilirsin. O kedinin yükümlülük ve zorlukları senden daha çok.

"Bu arada; Bu satırları yazarken yapay zeka kullanmadım.

Öpüyorum...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Böyle sarılıp yatma işi bizim evde hikaye. Gelip tam tepeme yatıyor gece sağa sola bile döndürtmüyor. Aralık başından beri makine kurulumu montajı derken bizimkini ilk defa dün gördüm. Gittiğim bölgelerdeki sokaktaki kedilerle hasreti gidersem de evdekinin yeri bir başka.
Geçen gün Tekirdağ'da gittiğimiz fabrikanın bahçesindeki sarman kardeşler. -5 derecede kablo makaraları üzerinde tünüyorlardı, keyifleri diğer fotoğraftaki kediden daha iyi.

313773 dosyayı görüntüle

Gri olan cins kedi Denizli'de iş yaptığımız bir makine firmasında boynunda bazen zincirli bazen 1m kare kafes içinde duruyor. Her gittiğimde kucağıma alıp iyice tarıyorum. Kediye resmen işkence yapıyorlar. Parasal olarak fazlası bile olan sahiplerinin ise bariz ki sevgisel olarak fakirliği yaşıyorlar, bir de bunun dişi olanı var o garibim de 7/24 kafeste fabrika ortamında aynı alan içinde hem maması hem tuvaleti şeklinde yaşamaya çalışıyor.

313772 dosyayı görüntüle313774 dosyayı görüntüle

Hocam bu ne böyle, resmen işkenceye maruz kalmış yavrucaklar. İnsanlığın haddini aştığının bir örneği.

Geri