Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Böyle sarılıp yatma işi bizim evde hikaye. Gelip tam tepeme yatıyor gece sağa sola bile döndürtmüyor. Aralık başından beri makine kurulumu montajı derken bizimkini ilk defa dün gördüm. Gittiğim bölgelerdeki sokaktaki kedilerle hasreti gidersem de evdekinin yeri bir başka.
Geçen gün Tekirdağ'da gittiğimiz fabrikanın bahçesindeki sarman kardeşler. -5 derecede kablo makaraları üzerinde tünüyorlardı, keyifleri diğer fotoğraftaki kediden daha iyi.

313773 dosyayı görüntüle

Gri olan cins kedi Denizli'de iş yaptığımız bir makine firmasında boynunda bazen zincirli bazen 1m kare kafes içinde duruyor. Her gittiğimde kucağıma alıp iyice tarıyorum. Kediye resmen işkence yapıyorlar. Parasal olarak fazlası bile olan sahiplerinin ise bariz ki sevgisel olarak fakirliği yaşıyorlar, bir de bunun dişi olanı var o garibim de 7/24 kafeste fabrika ortamında aynı alan içinde hem maması hem tuvaleti şeklinde yaşamaya çalışıyor.

313772 dosyayı görüntüle313774 dosyayı görüntüle
Kediler sonunda laik oldukları yere ve geçiş yapmışlar, dün bir arıza için gittiğimizde ikisi de yoktu. Patronun eşi sonunda eve götürmüş. En azından bana söyledikleri o şekilde umarım da dedikleri gibi olmuştur. 3 yıl o şartlardan sonra umarım evde huzur bulurlar. Para ile her şeyi satın alabileceğini sanan yurdum vatandaşına örnekti kendileri

Kediler sonunda laik oldukları yere ve geçiş yapmışlar, dün bir arıza için gittiğimizde ikisi de yoktu. Patronun eşi sonunda eve götürmüş. En azından bana söyledikleri o şekilde umarım da dedikleri gibi olmuştur. 3 yıl o şartlardan sonra umarım evde huzur bulurlar. Para ile her şeyi satın alabileceğini sanan yurdum vatandaşına örnekti kendileri
Yatmadan önce bir doz harika haber! Çok sevindim...

Kuş sever bisikletçiler diye bir başlık olur ise ben de fotoğraf paylaşabilirim :)

Dolapta bir tenis topu buldum, acaba oynar mı diye benim kedinin önüne attım top zıpladı zıpladı önünden geçti Tüylü gözüyle takip etti ama kafasını bile kaldırmaya üşendi, sonra göz göze geldik " ne diye attın ki o topu şimdi?" bakışları gördüm gözünde, indim balkondan topu aldım. Aynı bezgin Bekir, ruhu bir tarafına kaçmış gibi sadece yemeğe tepki veriyor.

• Hahaha
Tepkiler: suyunsesi
Kedim yok ama çoğu kediyle iyi anlaşırım. Daha dün öğlen bir lokantanın yarı açık bölümünde otururken, bir sarman bana doğru koşa koşa gelip sandalye çıkıp arkama uzandı. Ben de üşümüştüm zaten, iyi oldu valla bel yastığı gibi. Yaslandım arkama. Herhalde yarım saat oturmuşuzdur beraber.

Geri