ali_ihsan21
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 964
- İsim
- Ali İhsan
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
İşiniz gücünüz karta kaçmış kedi fotosu paylaşmak, yok mu hiç "cırbağa" paylaşan?
Herşeyi devletten bekleme başkan sıkıyorsa evde baktığın cırbağaları sen paylaş biz eski kedi severlerdeniz elimizde büyümüşü var senin gibi sonradan gurme kedi sever değiliz evimizde cırbağa olsun. Sokaktan çekip çekip atma bana yavru kedi fotosu.İşiniz gücünüz karta kaçmış kedi fotosu paylaşmak, yok mu hiç "cırbağa" paylaşan?
Herşeyi devletten bekleme başkan sıkıyorsa evde baktığın cırbağaları sen paylaş biz eski kedi severlerdeniz elimizde büyümüşü var senin gibi sonradan gurme kedi sever değiliz evimizde cırbağa olsun. Sokaktan çekip çekip atma bana yavru kedi fotosu.![]()
![]()
![]()
Başkanım seni kedi sevgini sorgulayacak değilim. Senin eline su dökemeyiz o konuda nerede aparttasın Denizli de mi ?318826 dosyayı görüntüle
Bu anne kediyi hamileyken buldum. Evde yavruladı.Apart sahibi bu cırbağaları görünce onunla kavga ettik. Beni aparttan kovdu. Başka bir aparta geçtim. Orada da yasak kedi beslemek. Ama ben dururmuyum en azından sokaktaki cırbağaları besliyorum. Böyle olduğu halde yani apartın önünde beslediğim halde aparta yazı asmış "Kedi beslemeyin" diye.
Estağfurullah Çetinim. Denizli, Honaz'da aparttayımBaşkanım seni kedi sevgini sorgulayacak değilim. Senin eline su dökemeyiz o konuda nerede aparttasın Denizli de mi ?