Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kedi sever bisikletçiler

İşten geldiğimde kapının önünde her gün beslediğim hep aynı yerde takılan kedileri(anne ve cırbağaları) gördüm. Kedilere dedim ki "Hemen geliyorum, size sosis getireceğim; bekleyin"
Daireme çıktım, kedileri besleyecek olmanın sevinciyle sosisleri kaptım, hemen aşağıya indim. Bi baktım kediler yok, bakındım bulamadım. İleride şapşalca bi köpek gördüm, gittim sosisleri vereyim diye o da kaçtı. Geri dönerken memeleri sarkık anne köpek gördüm, ona vereyim dedim, ona da yediremedim.
Ey goca rabbim, merhametlilerin en merhametlisi, kullarını rızıklandıran rabbim.Kendini merhametli sanan kulun Süleyman haddini aştı, rızka sen kefilsin biz olsak olsak aracıyız.Sen istemedin mi olmuyormuş Affet dedim.
Merhamet, Allah Azze ve Cellenin biz kullarına verdiği büyük bir lütuftur bunu bilelim. Allah'ın Tevratta dediği ilk emri gibi "yaşatalım", İncildeki ilk emirdeki gibi "Sevelim" yüce kitabımız Kuranda buyurulduğu gibi "Yerdekiler merhamet edelim ki gökdekiler de bize merhamet etsin" Hz Peygamberimiz Muhammed (Sav) ın kedisi Müezza'yı, devesi Kusvayı sevdiği gibi sevelim.
Yalan bi dünyada yaşıyoruz elimizden geldiğince bu dünyaya faydalı olalım az zarar verelim. Sadece içimden geldi yazdım, siz de hakkınızı helal ediniz.

Scudo
Merhamet, Allah Azze ve Cellenin biz kullarına verdiği büyük bir lütuftur bunu bilelim. Allah'ın Tevratta dediği ilk emri gibi "yaşatalım", İncildeki ilk emirdeki gibi "Sevelim" yüce kitabımız Kuranda buyurulduğu gibi "Yerdekiler merhamet edelim ki gökdekiler de bize merhamet etsin" Hz Peygamberimiz Muhammed (Sav) ın kedisi Müezza'yı, devesi Kusvayı sevdiği gibi sevelim.
Ben de kendi dinimden örnek vermek isterim. Uçan Spagetti Canavarı, kedilerin şefkatle korunup kollanmasını emreder.

d5ng5q4-9e4fd5da-4733-4d83-ae86-bd076deaa5dc.png

Son düzenleme:
Siz nasıl vicdansız çıktınız ya hu?
Cırbağa dedim, hadi cırbağanız yok.Bari kart kedilerinizin fotosunu paylaşın. Serengeti düzlüklerinden aslan, çita da paylaşın ona da razıyım.
Kedi krizine girdim
arma-hunili-deli-002-arma-18278-46-O.jpg

• Beğen
Tepkiler: Alazarhus
Siz nasıl vicdansız çıktınız ya hu?
Cırbağa dedim, hadi cırbağanız yok.Bari kart kedilerinizin fotosunu paylaşın. Serengeti düzlüklerinden aslan, çita da paylaşın ona da razıyım.
Kedi krizine girdim
320031 dosyayı görüntüle
Gece saat 4'te 100m sprint olimpik rekor denemesi yapan hamlet kedisi, al hadi krize girme al.

IMG-9f5c820227d5b9e83b649d0c53f670bb-V.jpg

IMG-e04c5924d8f2a1b36f350bb32d0e9d5f-V.jpg

IMG-b95e90edee8bf285f7ce8554f662bd80-V.jpg

Oh oh kartlar düşmeye başlamış.Buna da şükür

yüce kitabımız Kuranda buyurulduğu gibi "Yerdekiler merhamet edelim ki gökdekiler de bize merhamet etsin"
Allaha iftira attın geçmiş olsun. Kuranda böyle bir ayet yok.

Allaha iftira attın geçmiş olsun. Kuranda böyle bir ayet yok.
Hükmüm nedir harici kafa?

Hadisi şerifmiş,olabilir yanlış yapmış olabilirim. Allah'ın resulünün söylediği, Allah'ın sözüyle çelişecek ki Allah'a iftira atmış olayım.
Kendim uydursam haklısın diyeceğim de. Bu hadisi insanlara ayet diye yutturmaya çalışıp kendime maddi manevi menfaat mı elde ediyorum.Bir şey söylerken bi mantığın olsun. Canlılara merhamet edilmesinin öneminden bahsediyorum.
Sonra çıkmışsın Allaha iftira etmişim,geçmiş olsunmuş.Çok mu meraklısın. Kına yak birader
Hakikaten boş insansın.
İyi niyetli bir insan olsan dersin ki :"Abi, o ayet değil." O zaman ben de teşekkür ederim uyardığın için.

• Hahaha
Tepkiler: Amanita
Dünyanın birçok yerinde 8 Ağustos Dünya Kediler Günü'ymüş. Sizin oralarda değil mi @hamlet2006 ?

(link)

Her türlü kutlu olsun.

Geri