Scudo Sports

Kedi sever bisikletçiler

Scudo
Kedi sever bisikletçiler nedir arkadaş. Bende elma seven bisikletçiler başlığı açayım... Şu forumda e-bike motor sorunu yazıyorum hiç denecek kadar az mesaj var. Kedi sever bisikletçiler 181 sayfa ilginç toplumuz.

• Beğen
Tepkiler: Scott_Bisikletli
Kedi sever bisikletçiler nedir arkadaş. Bende elma seven bisikletçiler başlığı açayım... Şu forumda e-bike motor sorunu yazıyorum hiç denecek kadar az mesaj var. Kedi sever bisikletçiler 181 sayfa ilginç toplumuz.
Kısa ve öz cevap
Screenshot_20250102_211115_com.whatsapp.jpg

Elma desen yapar, koskoca Adem As elma yüzünden cennetten kovulmuş.
E bike motoru g*tlük yapar mı, gördüğüm kadarıyla size yapmış.

Seviyoruz. İşte bu 181 sayfa ilginçliğimizin tek sebebi.
Bu ülkenin sorunu gerçekten bir şey sevememek.
Kedi sev
Köpek sev
Çocuk sev
Doğa sev
Vatan sev
Atatürk sev
Allahı sev

Yeter ki sev.

Kısa ve öz cevap
324322 dosyayı görüntüle

Elma desen yapar, koskoca Adem As elma yüzünden cennetten kovulmuş.
E bike motoru g*tlük yapar mı, gördüğüm kadarıyla size yapmış.

Seviyoruz. İşte bu 181 sayfa ilginçliğimizin tek sebebi.
Bu ülkenin sorunu gerçekten bir şey sevememek.
Kedi sev
Köpek sev
Çocuk sev
Doğa sev
Vatan sev
Atatürk sev
Allahı sev

Yeter ki sev.
Merhaba Sevgili Hamlet;
Tabiiki sevmek lazım. Gençlik dönemim Kangal köpeklerini büyütüp besleyip yetiştirmekle geçti diyebilirim. Hayvanları çok severim kedilerimiz de oldu. Hatta bir kere ev taşımasında lavabo içerisinde kocaman bir akrep bulup onu bile 2 hafta beslemiştim düşün. Buları sevmek demek 2 mesajda bir kediyim ben, köpeğim ben, akrebim ben deyip akrep kral resmi koymuyorum. Sokakta da köpeklerin çete olduğunu ve mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kedilerinde her yere yavrulayıp çocukların aşısız kedi yavrularıyla takılmasına da karşıyım.
Gerçi eğlenceli adamsın ama bazı yazdıklarını anlayamıyorum. Anlama kıtlığım olsa gerek:naslyany:
Not :
1: E-Bike kullanmıyorum. arkadaşıma yardım için yazıyorum.
2: Elma hikayesine de inanmıyorum.

Elma metafor aslında, bilgi ağacının meyvesini temsil ediyor. Promethuesun ateşi insanlara vermesi olayı da buna benzer bir olayı anlatıyor. İnsanlar da diğer hayvanlar gibi güçsüzdü ateşi ve bilgiyi buldular ve yarı tanrı oldular bu da tanrının hoşuna gitmedi oldular, anlatılan hikaye bu.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve suyunsesi
Gerçi eğlenceli adamsın ama bazı yazdıklarını anlayamıyorum.
Genelde kendimi iyi ifade ederim. Burada çok iyi ifade etmeyi ben başaramamış olabilirim.

Kendi halinde işleyen bir konuya gelip de, çok da gerekli olmayan bir yorum yaptığınız için siz bir şey sevmiyorsunuz demiyorum.
Bu konu bu kadar ilerlediğine göre buradaki insanlar kedileri seviyor. Bunu anlayamamanızı bundan dolayı ilginç görüyor olmanız ilginç geliyor. Diyorum ki aslında güzel şeyleri sevenden zarar gelmez. Yoksa sizin hayvan sevginizi sorguladığım yok.Seviyorsanız ne güzel.

Sokakta da köpeklerin çete olduğunu ve mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kedilerinde her yere yavrulayıp çocukların aşısız kedi yavrularıyla takılmasına da karşıyım.
Bunu düşünmeniz de güzel.
Ama bana iki de bir kediyim ben diyerek bunları yapmadığımı düşünüyorsanız inanın yanılıyorsunuz. Sanki öyle bir yazmışsınız ki seviyorsun, söylüyorsun ama altını dolduramıyorsun gibi bir anlam da çıkmış.
Temel felsefem
Kısırlaştırma
Sahiplendirme
40 a yakın kedi köpek kısırlaştırdım. 20-25 kadar kedi sahiplendirdim.
Allah izin verirse daha fazlası için de planlarım var.

Anlama kıtlığım olsa gerek:naslyany:
Estağfurullah.
Geçenlerde Alamancı abi için yazdığımdan bunu yazmışsınız diye düşünüyorum. O arkadaşın yüzlerce yorumunu okusaydınız bana hak verirdiniz.

Aşağıdakiler ana sayfaya bir bakışta forumda gördüğüm bisikletle ilgili olmayan başlıklar.(Hiçbiriyle bir problemim yok. Örnek veriyorum.)

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın,
Başıboş köpeklerle mücadele ve kurumların d sorumluluğu(dolaylı olarak bisiklet ile ilgili),
Günün Fotoğrafı,
Vegan beslenme,
Bisikletçilerin favori film tavsiyeleri vb.

Merak ediyorum. Bu konuların hepsine böyle mesajlar yazıyor musunuz? Yoksa kedilere mi bu tahammülsüzlüğünüz?...
Kedi sevmek ilginçlikse ben ilginçliğimle mutluyum.
Açın "elmasever bisikletçiler" başlığını oraya da gelelim. Sevmekten kimseye zarar gelmez.🙂

Neyse uzatmayayım yoksa bu başlıkta beni dövebilirler. :ssrtcbya:
Amacım bu başlığa bulaşmak değil. bazı başlıklar saçma geliyor. mesela ''kedi sevenler'' olsa hiç takılmam ama kedi sever bisikletçiler saçma geliyor. Bunun dışında mesela "yok mu granfondo" böyle başlık mı olur. bana saçma geliyor. fakat fuzuli şeyler benim yazdıklarım. en üstte görünce öylesine yazdım.
Hamlet bey; o arkadaşı biliyorum hatta o arkadaşa "bizle kafa buluyor yada kafa bulacaklar" yazmıştım. Size söylemek istediğim ise yakında gerçekten kediye dönüşeceksiniz. Her açtığımda ve her başlıkta sizi ve kedinizi görüyorum ve ciddi konularda dahi hüsn-i talil yapmanız ve buna enerji bulmanız, o da ilginç geliyor.
tabi benimkisi yazmak olsun yoksa bana saçma gelmesi kimsenin umru değil...
kimseyi kırmak ve eleştirmek amacım yok içimden öyle geldi yazdım.

Gerçi alıntı yapmamışsınız ama mesajımın altına yazılmış olmasına binaen soruyorum.
"Her açtığımda ve her başlıkta sizi ve kedinizi görüyorum ve ciddi konularda dahi hüsn-i talil yapmanız ve buna enerji bulmanız, o da ilginç geliyor."
Cümlesi bana ithafen mi?

Gerçi alıntı yapmamışsınız ama mesajımın altına yazılmış olmasına binaen soruyorum.
"Her açtığımda ve her başlıkta sizi ve kedinizi görüyorum ve ciddi konularda dahi hüsn-i talil yapmanız ve buna enerji bulmanız, o da ilginç geliyor."
Cümlesi bana ithafen mi?
Hayır. Hamlet Bey'e ithafen

Abooov sinirler hat safhada, her başlıkta olduğu gibi bu başlıkta da gerginlik çıkmış😰...
Sabahın erken saatlerinde soğuktan korunmak için otoparkta bir arabanın kapanır üstünde(?) yatan kedicikler
1736713913785.png😰

Geri