lrfan
Cyclist
- Tepki
- 10.795
- İsim
- İrfan Türetgen
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Kısa ve öz cevapKedi sever bisikletçiler nedir arkadaş. Bende elma seven bisikletçiler başlığı açayım... Şu forumda e-bike motor sorunu yazıyorum hiç denecek kadar az mesaj var. Kedi sever bisikletçiler 181 sayfa ilginç toplumuz.
Merhaba Sevgili Hamlet;Kısa ve öz cevap
324322 dosyayı görüntüle
Elma desen yapar, koskoca Adem As elma yüzünden cennetten kovulmuş.
E bike motoru g*tlük yapar mı, gördüğüm kadarıyla size yapmış.
Seviyoruz. İşte bu 181 sayfa ilginçliğimizin tek sebebi.
Bu ülkenin sorunu gerçekten bir şey sevememek.
Kedi sev
Köpek sev
Çocuk sev
Doğa sev
Vatan sev
Atatürk sev
Allahı sev
Yeter ki sev.
Genelde kendimi iyi ifade ederim. Burada çok iyi ifade etmeyi ben başaramamış olabilirim.Gerçi eğlenceli adamsın ama bazı yazdıklarını anlayamıyorum.
Bunu düşünmeniz de güzel.Sokakta da köpeklerin çete olduğunu ve mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Kedilerinde her yere yavrulayıp çocukların aşısız kedi yavrularıyla takılmasına da karşıyım.
Estağfurullah.Anlama kıtlığım olsa gerek
Aşağıdakiler ana sayfaya bir bakışta forumda gördüğüm bisikletle ilgili olmayan başlıklar.(Hiçbiriyle bir problemim yok. Örnek veriyorum.)Kedi sever bisikletçiler nedir arkadaş. Bende elma seven bisikletçiler başlığı açayım... Şu forumda e-bike motor sorunu yazıyorum hiç denecek kadar az mesaj var. Kedi sever bisikletçiler 181 sayfa ilginç toplumuz.
Hayır. Hamlet Bey'e ithafenGerçi alıntı yapmamışsınız ama mesajımın altına yazılmış olmasına binaen soruyorum.
"Her açtığımda ve her başlıkta sizi ve kedinizi görüyorum ve ciddi konularda dahi hüsn-i talil yapmanız ve buna enerji bulmanız, o da ilginç geliyor."
Cümlesi bana ithafen mi?
Abooov sinirler hat safhada, her başlıkta olduğu gibi bu başlıkta da gerginlik çıkmış😰