C. Yavuz
Üye
- Kayıt
- 11 Ocak 2014
- Mesaj
- 47
- Tepki
- 19
- Şehir
- Balıkesir/Burhaniye
Merhaba arkadaşlar,
Bu konuda birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadim oralarda. En iyi ve dogru cevabı buradan alabilecegimi dusundum. Simdi sorularıma gelecek olursak, yakın zamanda bir markette ise basladim ve hergun olmasa da haftada bir iki kere cope giden gidalar oluyor. Tavuk ve et ürünleri ozellikle.
1. Tavuk ve et urunlerinin tarihi 1 gun gecmis oluyor genelde, bunlari hayvanlara versek sorun olur mu?
2. Bu ürünleri haşlayıp/pişirip vermek ya da dogrudan vermek, hangisi daha dogru olur?
3. Bunlarin disinda ne gibi urunleri(yogurt, sut) yerler acaba?
Bilen abiler ablalar kardesler cevap verirse ozellikle sevinirim. Şimdiden tesekkurler cevaplar icin.
Bu konuda birkaç foruma yazdım fakat cevap alamadim oralarda. En iyi ve dogru cevabı buradan alabilecegimi dusundum. Simdi sorularıma gelecek olursak, yakın zamanda bir markette ise basladim ve hergun olmasa da haftada bir iki kere cope giden gidalar oluyor. Tavuk ve et ürünleri ozellikle.
1. Tavuk ve et urunlerinin tarihi 1 gun gecmis oluyor genelde, bunlari hayvanlara versek sorun olur mu?
2. Bu ürünleri haşlayıp/pişirip vermek ya da dogrudan vermek, hangisi daha dogru olur?
3. Bunlarin disinda ne gibi urunleri(yogurt, sut) yerler acaba?
Bilen abiler ablalar kardesler cevap verirse ozellikle sevinirim. Şimdiden tesekkurler cevaplar icin.